Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 10:33

[user]168392|Valentiins|[/user]bet vai tad gāzes šprici liek vecajiem motoriem??????????
kad es interesējos, man teica, ka uz manu 260 to nevarēšot uzstādīt :ninja:

man šķiet, ka tieši tā arī ir. Kādreiz tādas runas ir dzirdētas. Gāzes šprice tikai uz M104 un jaunākiem...

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 10:34

ta jau krietni lētāk Mikac vai Janvaris. ar kuru arī ar gāzi var braukt

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 10:47

[user]2|SZ|[/user]nu nevar gan.

kas tad pa 900 Ls tiek piedāvāts w126 420????

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 10:48

vai tad šim ja 104. stāv :ninja:

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 11:27

[user]168392|Valentiins|[/user]bet vai tad gāzes šprici liek vecajiem motoriem??????????

agrāk nevarēja, tagat var!
Darbības princips mazliet savādāks. Ja normālam gāzes inžektoram vadība notiek izmantojot auto oriģinālo ECU, tad tagat ir gāzes sistēmas, kurām pašām ir ECU.

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 11:32

[user]252185|Tochev|tiko pamodiju to meistaru[/user]Citejot - jauna tipa - apmeram 900ls
veca tipa - vinsh pat nekersies, jo zem kapota ir maz vietas, un tipa
v Mersah est` takoj prikol, kogda on hlopajet i shlang vipadajet, v 4.2 motore ego postavit` na mesto tipa gemoroj.

? a tavs meistars neko nav dzirdējis par otrās paaudzes gāzes iekārtām? Kur ir arī tāds štrunts kā vadības kompis?

~100Ls maksā.

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 11:34

Bulšits pardon par izteicienu.
Jums meistari kautkādi jocīgi trāpijušies vai ko?

Še zvanat un braucat! tik ar teikumu nado vasja tu neskaties ka vecs auto vienkārši nado!

TEL.29228075

Atrodas pie akmens tilta krusta ar valgumeni pie skolas.

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 13:00

[user]252185|Tochev|tiko pamodiju to meistaru[/user]Citejot - jauna tipa - apmeram 900ls
veca tipa - vinsh pat nekersies, jo zem kapota ir maz vietas, un tipa
v Mersah est` takoj prikol, kogda on hlopajet i shlang vipadajet, v 4.2 motore ego postavit` na mesto tipa gemoroj.

peec vinja staastiitaa izklausaas, ka labi vien ir, ka nekersies klaat. ar vinja "izdomu" jeb pareizaak sakot taas truukumu vispar nevajadzetu kjerties pie auto... :D

p.s. nothing personal. bet nu shitie spriedeleejumi. (#@^*@#^(@#^)%#@(*T

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 15:33

secinajums tads ka sapratu,ka neko nesapratu :lol:
sanak ta ka manam nevar ielikt gazi.
paldies par atsaucibu! :)

MB un gāzes iekārta

02. Marts 2009, 15:44

[user]566057|MBw126|[/user]secinajums tads ka sapratu,ka neko nesapratu :lol:
sanak ta ka manam nevar ielikt gazi.
paldies par atsaucibu! :)

Nē, principā var uzlikt visiem (ja nav dīzelis). Jautājums -- kādu iekārtu un vai vajag. T.i. vai taisies ar to drīz nobraukt tik daudz kilometru, lai tas atmaksātos. Mums jau te bija daži aprēķini, man savulaik sanāca, ka ar to auto būtu jābrauc 7 gadus. Tad labāk leju vairāk benzīna konkrētajā un nopērku vēl kādu citu auto citai lietošanai...
Tēma slēgta