Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Degvielas sūknis

20. Oktobris 2010, 07:17

20 October 2010 00:13:28 ega322 rakstīja:
Ka var kaut ko noverst,ja nezin no kurienes tek.
Ne vienam vien mercedesam rodas šādas problēmas un tās vājās vietas ir zināmas. Ja kāds nav mēģinājis ar urbi sūknī veidot papildus caurumus, tad šo noplūdi var novērst sūkni nenoņemot, bet vainīgo pie noplūdes atradīs bez problēmām. Vot nezinu tik vai Jēkabpilī ir šāda vieta kur ņemās ar dīzeļsūkņiem, jo ir dzirdēts ka meistari tiek meklēti citur.

Degvielas sūknis

20. Oktobris 2010, 10:09

19 October 2010 20:01:05 slavis rakstīja:
19 October 2010 16:56:23 benzman rakstīja:
Kādai mašīnai? Tādas lietas parasti maina.

MB 250D. Uz mainīšanu diezko nevelk. Un problēma tāda, ka ir degvielas noplūde. Domāju, ka var taču to sūkni pārjaukt?

Dīzels takš arī ir degviela! :doh: :D
Kaut kā iedomājos, ka runa iet par benzīna sūkni! :D
Izmazgā to visu sistēmu ar benzīnu, benzīns visu attaukos un pēc izžūšanas viss būs sauss, tad arī skaties, kur parādās problēmas. Atkarībā no sūkņa, tad tā laikam ir raksturīgā problēma, par kuru te kaut kad jau bija runāts, ja kas domāju, ka meklētājā kaut ko atradīsi.

Degvielas sūknis

08. Novembris 2010, 17:16

Tātad biju apzvanījis vairākus Jpils servisus un Remauto bija vienīgais, kas nesūtīja mani uz Rīgu vai Cēsīm. Nomainīja remkompleku, pavisam samaksāju 25Ls.

Degvielas sūknis

18. Decembris 2010, 13:32

Nākamā problēma pa šo tēmu. Pamanīju, ka pēc sūkņa remkomplekta maiņas degvielas patēriņš nav īpaši samazinājies, kaut arī nekas vairs netek. Un arī atgāzes palikušas krietni vien smirdīgākas. Varētu būt tā, ka kaut kas netika precīzi salikts/saregulēts? Ar auto braucu maz. Varbūt tas pie vainas, ka neuzsilst kārtīgi un tāpēc rij degvielu?

Degvielas sūknis

18. Decembris 2010, 15:30

2,5 D ? Cik daudz ir daudz ?

P.S. ir taču ziema, motoram jāuzsilst, salonam ar utt.
Pēdējo reizi laboja ZV - 18. Decembris 2010, 15:31, kopā labots 1 reizi.

Degvielas sūknis

18. Decembris 2010, 17:28

ja nepatīkami smird tad aizdedze

cik rij?

2.5 tagad līdz 9 litriem vajdzētu būt nu 10 ja tomāts, parasti pie patēriņa ir vainojamas sprauslas

Degvielas sūknis

18. Decembris 2010, 19:00

Kas ir tomāts? Ķipa avants? :) Man sedans un manuālā kārba.
Nu es ielēju 40l un pat 400km nenobraucu un jau tukša bāka. Braukāju pa pilsētu un ikdienā ar reizi vairāk par 10min nenobraukāju. Tad pie vainas nevarētu būt tas, ka remkomplekts sūknim tika pārlikts? Tad vienkārši sagadīšanās.
Bļin, tiklīdz dabūju lietošanā šo auto, tā visādas problēmas sāk parādīties. Būtu 100% mans auto, jau sen nopārdotu :D

Degvielas sūknis

18. Decembris 2010, 19:27

nu pēc tava apraksta 10 litri ir ok, visu laiku uz aukstu motoru vālē un pa pilsētu, eļļu jālej labu, jo ta skaitās Heavy duty ekspluatācija

Degvielas sūknis

18. Decembris 2010, 19:36

Hmm, nu ta jau viss normas robežās.
Pasakos par nomierinošo info :super:
Tēma slēgta