Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
17. Marts 2009, 14:55
nez tik kāpēc
17. Marts 2009, 15:26
[user]209392|plashs|[/user]
[user]263514|bite747|[/user]
[user]209392|plashs|[/user]Mhm ...un tā mēs braukājam ar pārliecību ka mums ir uuuuuber auto ...
Uz ko varētu saderēt ka katram otrajam kautkāds kirdiks būtu ja uzliktu dzini zem skalpeļa... :whistle:
ne jau visi mēs braukājam ar uuuuber krutiem autiņiem pa 300 ls :whistle:
Vēl viens ...nē visi braukā ar 3kls vērtiem mēsliem kam patēriņš ir pa 5 litri lielāks nekā rūpnīcā ...nez tik kāpēc...

nedirs par visiem, personīgi man patēriņš ir tāds ka grāmatā rakstīts, varbūt puslitrs vairāk.
17. Marts 2009, 15:30
tu principā savos 25 gados vel tā ari neesi sapratis to ko es sapratu savos 19, ka ja pērc hlamu, nav ko pēc tam kaukt ka visas mašīnas ir hlami sūds un visām vajag kapitalku.
personīgi man pietika nopirkt vienreiz "aizdomīgi lētu" hlamu nopisties ar to pāris mēnešus, un pēc tam pārdot protams ka pat ne tuvu iztērētiem līdzekļiem un nerviem.
17. Marts 2009, 16:21
Ej noraujies podā, parunāsim pēc gadiem 10 kad būsi vismaz 200kkm nobraucis...
Es esmu nopircis 2 hlamus kas man nokalpojuši ilgus gadus bez nopietniem darbiem ...un kādas 4 visādus gadu mašīnas kuri ir hlami ...
Tikko cilvis bonbongu nopirka pa 4kLs ar 1 saimnieku un 160kkm nekruķīto spido... es tik skaitu cik šis jau iegrūdis tai "bonbongā"
pēc maniem aprēķiniem jau 3 štuka iet :d
17. Marts 2009, 16:28
plash pasaki godīgi cik liels ir tavs IQ?
17. Marts 2009, 16:38
Plash
Apūko šo te linku:
http://www.fineclassiccars.de/de/angebote/leja esosie A124 maksa sakot no 17 k EUR, parastie 124 QP tur maksa videji no 10 K EUR.
Pardeveji un Pirceji visi ir saspieduši galvu ? 8)
īpasnieku zinu personīgi, bizness viņam iet uz urrā. Atkal galvas visi saspieduši ?
17. Marts 2009, 16:41
un vēl... pēdējie Tavi 10 topiki šeit ir par konkrēti specifiskam auto remonta lietām.
Visu cieņu, ja pats to visu dari, taču nepamet sajūta, ka Tev pieder autoserviss un Tu katram nakamam gadijumam meklē padomus...kas pēc būtības arī būtu ok, ja vien Tu visus pārejos nesauktu par lohiem un nenorādītu, ka visiem šeit esosiem ir hlami un šroti.
17. Marts 2009, 16:50
Zini ir tāds labs teiciens nesalīdzini "pimpi ar pirkstu" pardon.
tu vēl būtu Horch pieminējis vai vēl kautko kas no salona izbrauc sausā laikā reizi gadā... 10km.
otrkārt es nevienam neprasīju novērtēt dzinēja vai mašīnas cenu ...
treškārt tas ka katram otrajam auto būtu tādi slēptie defekti par kuriem saimniekam žoklis nokristu ieraugot ... tas ir dzīvē pierādīts fakts. Aizej un parunā ar kādu servisa mehāniķi vislabāk motoristu daudz jauna uzzināsi.
uz acīti es ar varu pateikt ka viss ir čiki a kad sāk mērīt ar mikrometru pēc normām ...tā ap ups ai...
labi es eju meklēt šāda viena kakliņa rašanās iemeslu...
19 gadīgi puišeļi kas vairāk par savu degunu nav redzējuši laikam tomēr nebūs kādi zinātāji.
17. Marts 2009, 16:51
es vienmēr brīnos par tām motora bildēm. Viņi tos auto istabā tur?
Motors noput ļoti ātri. Pat ja nav eļļas noplūdes uz agregātiem, tas tāpat kļūst putekļains viens un divi. Un tos putekļus iztīrīt ir elles darbs, ja negrib ar spiediena mazgātāju tur visu nošļākt...
17. Marts 2009, 17:08
[user]2|SZ|[/user]...ja vien Tu visus pārejos nesauktu par lohiem un nenorādītu, ka visiem šeit esosiem ir hlami un šroti.
es gan neko tādu šajā topikā neredzēju, ja kas.