Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

bloķējošais reduktors

02. Decembris 2008, 18:35

[user]464089|Roliss|[/user]w123 bloķis vispār nāk??? :whistle:

Jau 70-tos bija tāda ekstra, vismaz dārgajam MB galam. Vai W123 tādu uzlika, nezinu. Bet kā ekstru varēja dabūt. Tā kā šādi tādi reduktori tur varētu būt savietojami, tad teorētiski varētu būt W123 ar rūpnīcas bloķi.

bloķējošais reduktors

02. Decembris 2008, 20:58

[user]625953|miicha|[/user]
[user]238181|MAX_BND|[/user]Latviski laikam sanak - automatiskais difrenciala blokjetajs vai ka tamlidzigi .. izbuksejot sasledzas blokjis ... atrumos lielakos par 30kmh vairs ieksha nesledzas ..

Vot tas ir slikti, ka virs 30 km atrubaas, man ir 535 bmw un ir blokaitis, bet tas blokaitis rubii visu laiku, kad vajag, bet ir momenti, kad esmu uzkaaris sniegaa un tikai viens rats krukjii, njaa

Tad tev nav bloķa ja viens rats kruķī

bloķējošais reduktors

02. Decembris 2008, 21:09

uldenam taisnība — tad nav nekāda bloķa.

bloķējošais reduktors

02. Decembris 2008, 22:48

BMW vēcākiem modeļiem ir LSD, jeb ierobežotas slīdes diferenciālis. Ja asd ir sitēma kas vajadzīgaja brīdī sabloķē diferenciāli novadot 100% griezi uz vajadzīgo riteni, tad LSD ir "spreidzē" visu laiku, un parasti ir spējīgs dot ritanim kuram ir saķere ap 30% lielāku griezes momentu nekā otram.
Tapēc situācijā kad vienam ritenim ir saķere, bet otram tā ir vairāk kā 30% mazāka - griezīsies tikai viens.

bloķējošais reduktors

02. Decembris 2008, 23:11

[user]379|Mizx|[/user]uldenam taisnība — tad nav nekāda bloķa.

Zeel ka nav vairs man orgjinala gramatinja par ASD .. tur skaidri un gaishi bija rakstits ka jams atsledzas pie 30kmh un lielakos atrumos par 30 kmh nemaz nesledzas ieksha ... protams ja vinsh nestrada ka jastrada tad var arii neslegties aara utt ..

bloķējošais reduktors

02. Decembris 2008, 23:17

Nedaudz saputrojos .. :D resp . ja vinsh nestrada ka vajag tad var neslegties ieksha un otradak .. man kad bija 190 .tam jams kad vajadzeja parasti neseldzas ieksha un bukseja tikai viens ritenis .. :D

bloķējošais reduktors

02. Februāris 2009, 17:35

Kā var noteikt reduktoru savietojamību? Teiksim, uz reduktora atrod tos ciparus, bet kā var zināt, kādi der uz konkrētās mašīnas?

bloķējošais reduktors

02. Februāris 2009, 17:41

Attiecīgās lapās (kaut gan info ļoti atšķirās) ir smalks apraksts par modeļiem, tur arī ir reduktoru attiecības! Pats esmu meklējis, kad mainīju, bet nu vairs neatceros.

Atkarībā no modeļa, litrāžas, gada.

Varbūt arī šeit?

http://mercedes-w124.5go.ru/

bloķējošais reduktors

02. Februāris 2009, 18:01

[user]1447|MBex300|[/user]Kā var noteikt reduktoru savietojamību? Teiksim, uz reduktora atrod tos ciparus, bet kā var zināt, kādi der uz konkrētās mašīnas?

mbclub.ru pie modeļiem. Ver vaļā un skaties. Viss uzrakstīts.

bloķējošais reduktors

02. Februāris 2009, 18:09

Neko tur nekad neredzu. Pie modeļiem, kur ir vispārējs raksturojums nav...
Tēma slēgta