Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 16 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: dzinejs
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Decembris 2007, 11:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Nu vecie acteku meistari virzuļus svēra.... ;) Nu bet tas jau katra paša lieta. :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Decembris 2007, 17:21 
Lietotāja avatārs
nu par sversanu tas jau ir pats par sevi saprotams jo tas cita dzxineja virzulis 100% ir smagaks vai vieglaks tapec jau vinjam apaksa ir tas lejuma bumbulis ko var urbinat nost

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Decembris 2007, 17:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Novembris 2007, 11:53
Atbildes: 185
Atrašanās vietas: Riga
Citēt:
[user]362570|gunars|[/user]nu mersim motors ir diiezgan izturigs nau ta ka vins ir baigi sudigs turbiniekiem ir nedaudz isaks muzs tur neko nevar padarit vienkarsi pirkt vienu jaunu un atstat 5 vecus ari nau liela atskiriba tapec ari gribu likt lietotu. man visur soke ar cenu jo 2.5 virzulis maksa +/-50ls 60ls bet 3,5 sakot no 120ls visa atskiriba ir 1 milimetra vis parejais tiem virzuliem ir vienads 0.89 ir 3,5 bet 2,5 ir o,88

Uzzvani uz Domeniks un uzzini virzula kodu (noliktavas kodu) tad pateiksu kada cena varu varbuut pacensties dabuut.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Decembris 2007, 22:58 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]352370|Lidojoshais|[/user]
Citēt:
[user]362570|gunars|[/user]nu mersim motors ir diiezgan izturigs nau ta ka vins ir baigi sudigs turbiniekiem ir nedaudz isaks muzs tur neko nevar padarit vienkarsi pirkt vienu jaunu un atstat 5 vecus ari nau liela atskiriba tapec ari gribu likt lietotu. man visur soke ar cenu jo 2.5 virzulis maksa +/-50ls 60ls bet 3,5 sakot no 120ls visa atskiriba ir 1 milimetra vis parejais tiem virzuliem ir vienads 0.89 ir 3,5 bet 2,5 ir o,88

Uzzvani uz Domeniks un uzzini virzula kodu (noliktavas kodu) tad pateiksu kada cena varu varbuut pacensties dabuut.

man 102,985 prasīja ap 190 Ls par vienu virzuli!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Decembris 2007, 23:09 
Lietotāja avatārs
nu es jau esmu pus rigu apzvanijis un zemaka cena ko es dzirdeju ir 120 ls un tas ir tikai uz pasutijumu jo uz vietas nau . bet man te ir viens kantorits kur es visu motora apaksu ar virzuliem un klokeni varbut dabusu pa sapratigu samaksu taka ja rita dabusu apaksu tad dosu zinu lai butu miers sitai temai ( savadak es jau traks ar to motoru saku palikt) 8D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Decembris 2007, 09:35 
Lietotāja avatārs
vakar dabuju visu motora apaksu ar labirm virzuliem taka driz mans auto jau izies ielas :D paldies par palidzibu

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 16 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012