Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Nevar iedarbinat clk

31. Oktobris 2007, 11:10

Pēdējo reizi laboja _Ir_ - 27. Decembris 2010, 12:30, kopā labots 1 reizi.

Nevar iedarbinat clk

02. Novembris 2007, 21:56

nu tad beidzot atgriezos no diagnostikas, tika atrasts gaisa masas meritajs, parejais viss ok. meistars teica, ka gaisa meritajs var taisit tadus jokus. Ta nu tas tika nomainits. viss interesantakais ir tas, ka ieprieksejais saimnieks ir ekonomejis, vinam izdevigak ir liecies kompi atslegt chek engine lampinu, kura man protams nedega :P . Pagaidam iskatas ka ir ok labak iet, mazak degvielu teree, redzes kaa bus ar rita pieleksanu :lol:

Nevar iedarbinat clk

03. Novembris 2007, 18:37

[user]38523|kestners|[/user]nu viss interesantakais ir tas, ka ieprieksejais saimnieks ir ekonomejis, vinam izdevigak ir liecies kompi atslegt chek engine lampinu

psc... :banghead:

cik šim motoram maksā GMM (gaisa masas mērītājs ) ?

arī ap Ls 300?

Nevar iedarbinat clk

03. Novembris 2007, 20:54

nu es samaksaju 220ls bosch meritajs ar garantiju, bet nu cena tika ieklauta diagnostika, meritaja nomaina, parbaudija karbas elas limeni un kvalitati un apskatijas kas par problemu ar blakussedetaja benki (nebrauka uz prieksu atpakalu. par to visu kopa 220ls. pirmo reizi biju pie tiem puisiem, pagaidam iskatas , ka vini zina ko dara un detalas ari ir uz vietas. es domaju ka tas nebija parak daudz prasits. teiksim tufa man paskatijas un pateica , ka benkim vadibas bloks beikts 250ls, sitaja servisa paskatijas teica , ka 200% motorins 60ls, biki starpiba ir :lol:

Nevar iedarbinat clk

03. Novembris 2007, 21:11

suds ta bosch sistema ir!~

Nevar iedarbinat clk

04. Novembris 2007, 08:28

[user]38523|kestners|[/user]nu es samaksaju 220ls bosch meritajs ar garantiju, bet nu cena tika ieklauta diagnostika, meritaja nomaina, parbaudija karbas elas limeni un kvalitati un apskatijas kas par problemu ar blakussedetaja benki (nebrauka uz prieksu atpakalu. par to visu kopa 220ls. pirmo reizi biju pie tiem puisiem, pagaidam iskatas , ka vini zina ko dara un detalas ari ir uz vietas. es domaju ka tas nebija parak daudz prasits. teiksim tufa man paskatijas un pateica , ka benkim vadibas bloks beikts 250ls, sitaja servisa paskatijas teica , ka 200% motorins 60ls, biki starpiba ir :lol:

...kas par servisu?

Nevar iedarbinat clk

04. Novembris 2007, 09:34

nezinu kaa vins saucas, bet atrodas Lacplesa iela 77/79 ieksa seta. Cik sapratu tad tie chali tikai ar mersiem nemas.

Nevar iedarbinat clk

04. Novembris 2007, 09:48

:D skaidrs ..zem arkas..tautiskais nosaukums ;)

Nevar iedarbinat clk

04. Novembris 2007, 15:50

[user]38523|kestners|[/user]nu es samaksaju 220ls bosch meritajs ar garantiju, bet nu cena tika ieklauta diagnostika, meritaja nomaina, parbaudija karbas elas limeni un kvalitati un apskatijas kas par problemu ar blakussedetaja benki (nebrauka uz prieksu atpakalu. par to visu kopa 220ls. pirmo reizi biju pie tiem puisiem, pagaidam iskatas , ka vini zina ko dara un detalas ari ir uz vietas. es domaju ka tas nebija parak daudz prasits. teiksim tufa man paskatijas un pateica , ka benkim vadibas bloks beikts 250ls, sitaja servisa paskatijas teica , ka 200% motorins 60ls, biki starpiba ir :lol:

oho..... tas jau pavisam cits cipars...

manam E320 (w124) Bosch GMM maksā pie Rolis 280 LVL, plus vēl nomaiņa :)

Nevar iedarbinat clk

04. Novembris 2007, 15:50

[user]6695|RIPS|[/user]:D skaidrs ..zem arkas..tautiskais nosaukums ;)

bet kāds oficiālais?
Tēma slēgta