Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
03. Oktobris 2007, 08:56
Nu es ar ta dzirdeju. Iespejams!
03. Oktobris 2007, 09:16
Es jau stāstiju vienreiz atšķirības starp S un E. Bet nu pastāstīšu vēlreiz.
E režīms- sāk ar otro ātrumu vienmēr, ja vien nespiež kickdown pogu. piecpakāpju kārbai piekto ātrumu ieslēdz jau pie 60 km/h. ātrumus pārslēdz pēc iespējas ātrāk. Parasti pie 2000 rpm. un spiežot grīdā motoru negriež ātrāk par kādiem 4000 rpm. Pie apdzīšanas zemākā robā nemet, bet velk ar to pašu. Rij par diviem litriem mazāk,nekā S režīms.
S režīms- sāk ar otro ātrumu. Ja spiežam pedāli līdz galam, bet ne pogu, tad met pirmajā robā. Mierīgi braucot pārslēdzas pie 2000 rpm. Ja spiežam grīdā, tad griež līdz galam- aptuveni 7000 rpm. Pie apdzīšanas met zemākajā robā pats. Piektais ātrums ieslēdzas pie 70-80 km/h. Rij par 2 litriem vairāk nekā E režīms.
03. Oktobris 2007, 09:24
Tā riktīgi nesapratu, kā automātu ar 4 pakāpju kārbu var apmānīt, lai tas uzsāktu braukt ar pirmo ātrumu D režīmā, ja kārbai ieslēgts "S" režīms... :whistle:
03. Oktobris 2007, 09:27
[user]214801|Karluha|[/user]Tā riktīgi nesapratu, kā automātu ar 4 pakāpju kārbu var apmānīt, lai tas uzsāktu braukt ar pirmo ātrumu D režīmā, ja kārbai ieslēgts "S" režīms... :whistle:
tas ir vajadzīgs tikai dragreisam un līdz ar to uz mums neattiecas
03. Oktobris 2007, 09:29
Dobermanam redz sanākot iemest pirmajā....Man ne....
03. Oktobris 2007, 09:30
[user]214801|Karluha|[/user]Tā riktīgi nesapratu, kā automātu ar 4 pakāpju kārbu var apmānīt, lai tas uzsāktu braukt ar pirmo ātrumu D režīmā, ja kārbai ieslēgts "S" režīms... :whistle:
nez vai pieciniecei no četrinieces kaut kas atšķirās šajā lietā, bet liekam S režīmā un spiežam gāzi grīdā. iemet pirmajā un žmiedz.
03. Oktobris 2007, 09:31
[user]214801|Karluha|[/user]Dobermanam redz sanākot iemest pirmajā....Man ne....

hmm. a kādēļ Tu domā,ka Tev nemet pirmajā?
03. Oktobris 2007, 09:34
It kā neesmu tā īpaši spīdzinājis savu mašīnu, bet šķiet ka man tas neizdodas....Vienmēr uzsāk ar otro....Varbūt tas pedālis tad kaut kā īpaši nikni jāspiež..... :?
03. Oktobris 2007, 09:36
To secinu pēc apgriezinu rādijumiem tahometrā....Bet nu pēc tevis teiktā vairs pārliecināts neesmu...Pamēģināšu šodien paskaitīt, cik reizes tad kārbā pārslēgšanās notiek....uzsākot mierīgi braukt un iespežot grīdā....
03. Oktobris 2007, 09:37
[user]214801|Karluha|[/user]It kā neesmu tā īpaši spīdzinājis savu mašīnu, bet šķiet ka man tas neizdodas....Vienmēr uzsāk ar otro....Varbūt tas pedālis tad kaut kā īpaši nikni jāspiež..... :?
jā, ar atņirgtiem zobiem skatoties atpakaļskata spogulī, lai auto saprot, ka joki mazi un vajag pirmo ātrumu.