Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
28. Augusts 2007, 13:46
Es piederu pie eksperimenātoriem!
Ir lietas , kas ir ``garām``, un ir, kas patiešām ``taisa smukāku bildi``.
Katram protams savs..., bet ja mēs visi dzīvotu tikai tagadnē, -tad labākajā gadījumā brauktu ar zirgu bez segliem... :whistle:
28. Augusts 2007, 13:47
un eļļas piedevas ir tas progresa dzinējs?

Eksperementēt ir labi, bet veltīgi šķiezties ar naudu ir slikti.
28. Augusts 2007, 13:49
[user]261791|Doberman|[/user]un eļļas piedevas ir tas progresa dzinējs?

Eksperementēt ir labi, bet veltīgi šķiezties ar naudu ir slikti.
Mūžīgais dzinējs jau nu nesanāks... bet... dzīve pierāda....
Progresu nevajag apšaubīt.
Ja netici, -pārliecinies, bet nenoliedz tikai tāpēc, ka netici!
(acteks)
28. Augusts 2007, 13:52
Es jau teicu, ka to ir grūti pārbaudīt, jo piedevas ietekme uz eļļu var būt dažāda pie dažāda nobraukuma.
"Man nevajag mēģināt heroīnu,lai pārliecinātos, ka tas rada atkarību", teica Dobermans
28. Augusts 2007, 13:53
[user]261791|Doberman|[/user]Es jau teicu, ka to ir grūti pārbaudīt, jo piedevas ietekme uz eļļu var būt dažāda pie dažāda nobraukuma.
"Man nevajag mēģināt heroīnu,lai pārliecinātos, ka tas rada atkarību", teica Dobermans
.gif)
Otrā prātula, ir patiešām vērtīga
28. Augusts 2007, 13:58
zinat - zjadnij platit dvazdi - forshss krievu teiciens... ja nav žēl motora un ir pietiekami līdzekļu to vēlāk atjaunot, tad OK eksperimentiem, bet savādāk... :sick:
28. Augusts 2007, 13:59
skopais maksā divreiz, dumjais trīsreiz, lohs visu mūžu
28. Augusts 2007, 14:09
Es par šo tematu nu jau pamatīgi esmu izkonsultējies. Atbilde no eļļu speciālistiem ir tāda, ka šīs piedevas palīdz. Gadās dažreiz kāda nesavietojamība, par to labāk pārliecināties iepriekš, tad var būt kādas problēmas, tomēr visas populārākās eļļas ir savietojamas ar visām populārākajām piedevām. Tas, kas nav īsti taisnība, ir stāsts, ka no tām piedevām būs kāds paliekošs labums. Līdz nākamajai eļļas maiņai visam vajadzētu būt forši, pēc tam, visticamākais, būs tā piedeva jālej atkal. Ja tā ir jāpielej pēc katras eļļas maiņas, pasākums sanākot jau diezgan dārgs un esot jāsāk rēķināt šo piedevu izdevīgums. Citādi – nekādu problēmu un nevajadzētu arī no tām baidīties.
28. Augusts 2007, 21:28
starpcitu, sportisti raļļu motoros lieto dažādas piedevas, bet tas absolūti nav saistīts ar ekonomiju. tēma drīzāk tuvāk nikosīla pārklājumam uz cilindra darba virsmas! par nikosīlu esmu rakstījis!