Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Ella
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 16:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Janvāris 2005, 13:56
Atbildes: 573
Atrašanās vietas: Riga , Gauja (dks Saluts)
Mašīna: Mercedes E220, 170 ZS, W212

nu kad maini eļļu vajadzētu ari visus filtrus jaunus, es kad mainu eļļu mainu arī visus filtrus :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 17:35 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]198288|kilograms|[/user]Man viens paziistams motormehaanikis(juurnieks ar staazhu)teica,ka Ellu veelams mainiit katrus 7-8000t km,bet pa vidu ellas mainai,tas ir apt.peec 4k mainiit veel filtru(Protams pie ellas mainas arii).vnk.it kaa ar svaigu filtru starp ellas mainaam mazaak aizseereejoties motors utt. Nezinu vai tas taa ir vai ne :whistle: ,shis taa darot un esot pareizi.

Aman viens vīriņš dzelzceļnieks teica,ka labāk mainīt katru dienu.....t.i.-vakarā jānolej nost.Otrā rītā ņem jaunu eļļu(labāk sintētiku jo tā ir dārgāka),uzsilda uz plīts līdz 90 grādiem un tad lej motorā.Tikai pirms tam jāpārbauda vai iepriekšējā vakarā ir aizgriezta karterī skrūve. :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 17:37 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]158906|TAMA|[/user]
Citēt:
[user]198288|kilograms|[/user]Man viens paziistams motormehaanikis(juurnieks ar staazhu)teica,ka Ellu veelams mainiit katrus 7-8000t km,bet pa vidu ellas mainai,tas ir apt.peec 4k mainiit veel filtru(Protams pie ellas mainas arii).vnk.it kaa ar svaigu filtru starp ellas mainaam mazaak aizseereejoties motors utt. Nezinu vai tas taa ir vai ne :whistle: ,shis taa darot un esot pareizi.

Aman viens vīriņš dzelzceļnieks teica,ka labāk mainīt katru dienu.....t.i.-vakarā jānolej nost.Otrā rītā ņem jaunu eļļu(labāk sintētiku jo tā ir dārgāka),uzsilda uz plīts līdz 90 grādiem un tad lej motorā.Tikai pirms tam jāpārbauda vai iepriekšējā vakarā ir aizgriezta karterī skrūve. :whistle:

AAAAAAAAA,sorry-tur taču runa gāja par Ellu.....tā taču sieviete neviss eļļa.Sorry. :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 17:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

????

8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 19:24 
Lietotāja avatārs
Varbuut Tev-TAMA tas ir smiekliigi,bet es neteicu,kataa daru vai dariishu,un vai tas ir pareizi vainee.Es tikai izteicu,kaa uzskata par pareizu kaads cilveeks!!!Tas sheit skaitaas sliktais tonis izteikt savu vai kaada viedoklus?Mums Riigaa ir tuukstoshiem meistaru,kas runaa briinumus,bet dazhi no tiem shad,tad tomeer runaa taisniibu

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 20:23 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]198288|kilograms|[/user]Varbuut Tev-TAMA tas ir smiekliigi,bet es neteicu,kataa daru vai dariishu,un vai tas ir pareizi vainee.Es tikai izteicu,kaa uzskata par pareizu kaads cilveeks!!!Tas sheit skaitaas sliktais tonis izteikt savu vai kaada viedoklus?Mums Riigaa ir tuukstoshiem meistaru,kas runaa briinumus,bet dazhi no tiem shad,tad tomeer runaa taisniibu

Jā-man tas bija smieklīgi,bet sorry,ja kautkādā veidā aizskāru Tavu cieņu.Un tici-visā savā 40g. garajā mūžā neesmu ne redzējis,ne dzirdējis ka kāds ik pēc 4000km mainītu speciāli filtru,un domāju -Tu neesi izņēmums.Bet vēlreiz atkārtošu-man tas tiešām parāva ņirgu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 20:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Fakts. Drīzāk ir slinkotāji attīstītajās valstīs, kas brauc savus 20000 km un tad tik sāk domāt, ka laikam kas ar eļļu jādara. Un tādus auto mēs te pērkam un vēl laimīgi braucam...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 20:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]158906|TAMA|[/user]
Citēt:
[user]198288|kilograms|[/user]Varbuut Tev-TAMA tas ir smiekliigi,bet es neteicu,kataa daru vai dariishu,un vai tas ir pareizi vainee.Es tikai izteicu,kaa uzskata par pareizu kaads cilveeks!!!Tas sheit skaitaas sliktais tonis izteikt savu vai kaada viedoklus?Mums Riigaa ir tuukstoshiem meistaru,kas runaa briinumus,bet dazhi no tiem shad,tad tomeer runaa taisniibu

Jā-man tas bija smieklīgi,bet sorry,ja kautkādā veidā aizskāru Tavu cieņu.Un tici-visā savā 40g. garajā mūžā neesmu ne redzējis,ne dzirdējis ka kāds ik pēc 4000km mainītu speciāli filtru,un domāju -Tu neesi izņēmums.Bet vēlreiz atkārtošu-man tas tiešām parāva ņirgu.

Nu kāpēc ne! Tas katrā ziņa ir arī labs veids kā izskalot dzinēju. Kā vēsta daudzie pretrunīgie raksti par auto dzinēju skalošanas ķīmiju, tad šis variants ir pat ļoti apsveicams, bez blakus efektiem,ja ``rocība`` atļauj.
Tici man, TAMA, nākošajos 40 gados TU vēl daudz ko uzzināsi, ne to vien. Mūžu dzīvo , mūžu mācies par.... nomirsti.
Par eļļām- sintētika ir noteikti labāka, it sevišķi uz ziemu. Protams, ja nav noplūdes.
Par labu eļļu, sliktu eļļu -kā to ņem. Neaizmirsīsim, ka plaši reklamēto eļļu pērkot, mēs sedzam arī reklāmā iztērētos līdzekļus.
Vai teiksim ``Castrol``, tas ir ``labais``, vai vienkārši plaši izreklamēta prece. Teiksiet, - ar to brauc raļļos.... . Ar šito, ko mums piedāvā raļļos nebrauc, nebrauc arī ar tām riepām, ko piedāvā mums veikalos. Tur ir citi sastāvi, tātad tās ir citas preces, viss pārējais ir reklāmas triks ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 20:41 
Lietotāja avatārs
nee ok.var jau buut,bet tas vecis man peec reisa(kad biju nopircis savu 1.+- normaalo auto)saaka staastiit,kaa pareizi jaaseko liidzi mashiinai.Es zinaaju visas standarta normas utt.bet vinsh par to filtru mainu man,godiigi,staastija stundu..........kapeec un kaa.Varbuut vinam bija pieredze ar zhiguliem un zhigulu ellaam,kad filtrs aizseeree,kas tozin. :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Novembris 2006, 20:44 
Lietotāja avatārs
Ja jau aizgāja runa par tām eļļām-varbūt ir kāda informācija par XADO.? Zinu to ,ka viņa ir ļoti dārga,un ka to ražojot Ukrainā(?)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012