Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
02. Novembris 2004, 18:23
[user]4054|Henis|[/user]Starp citu Tu labi izskaties basena un klingera fona

paldies Heni! vismaz kads labums no ta ... 8D
Parejiem ( vaininiekiem) :arge: :arge: :arge: :kick:
15. Novembris 2004, 15:31
Ka izradijaaas, nabagam jau apmeram 22 shtukas nebija mainiita ellja, biju sacis rakties servisa grammatas un to ar shausmaam konstateeju.....dullie frichi..... :! :x
10. Marts 2005, 09:20
Tuvojas kārtējā eļļas maiņa un tāpēc gribas uzzināt par eļļu kāda būtu jālej motorā. Auto man w124 250D bez turbo (motora Nr. 602912) 90.gada.
Līdz šim visu laiku tiku lējis 10w 40 pussintētiku, bet nu man piedāvā liet Nestes eļļu, kura nu ir 5w 40 un pilnīga sintētika. Izplatītājs dievojās, ka visam tā arī jābūt (jo tā stāv rakstīts Nestes katalogā), bet mani tā kā māc šaubas vai tā būs pareizā. Man viens paziņa jau MB 124 300D jau ielēja tādu un saka, ka liekoties eļļas spiediens augstāks esam. :?
10. Marts 2005, 12:24
Es tev ieteiktu (Protams ja tev autiņam nav liela eļļas noplūde vai liels eļļas patēriņš) liet sintētisko eļļu no ESSO (To var izdarīt jebkurōs ātrās eļļas maiņās stacijās vai pie GenSeka)- laba eļļa par normālu cenu....
10. Marts 2005, 13:50
Kaut kā uz Rīgu negribētos dēļ eļļas maiņas vien, parasti to daru pats. Nezinu vai ir pamatotas manas bailes vai nē, bet runā, ka sintētika var nomazgāt nost uzdegumus cilindros (ja tādi ir), ja iepriekš nav lietota, un tādējādi sabojāt cilindrus. Kā arī sintētika it kā esot daudz agresīvāka pret blīvēm, gumijas detaļām vecākās automašīnās, manējai šogad paliek apaļi 15. Nez, tā ir balta patiesība vai tikai bubulis, ko nevajadzētu ņemt galvā?!
10. Marts 2005, 14:07
Nezinu, man 27 gadus vecajam auto vienmēr lieta labākā eļļa, attiecīgi arī sintētiskā, iet kā pulkstenis, visi parametri kā jaunam. Eļļa gan zūd mazliet vairāk, kā vajadzētu, par to meistari strīdas -- ir vērts skrūvēt vaļā un mēģināt labot vai ne, jo citādi viss labā kārtībā -- bet vismaz mana pieredze liecina, ka laba eļļa paliek laba eļļa un viss.