Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Eļļas spiediens
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūlijs 2004, 22:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nē nu ja braucot nav uz 3, tad viennozīmīgi var pamazām ietīties baltā palagā un rāpot uz kapsētu....... :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Augusts 2004, 14:03 
Lietotāja avatārs
man bija taa;
laicinju nelikos ne zinis par savu 2,3i motoru :whistle: un arii bultinja taa negribiigi kaapa augshup, gan aukstam, gan siltam. bet peec pieredzes teikshu, pirmais kas jaadara - paarbaudi ellas liimeni! vismaz man bija ellas truukums. pieleeju, viss atkal OK. tagad ka ieprieksh, aukstam un dodot gaazi bultinja pie 3 ierobezhotaaja, bet briivgaitaa 1 vai mazliet pat zem, braucot nu ljoti mieriigi ar augstu paarnesumu un mazu aatrumu - tad svaarstaas no 2-3.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Augusts 2004, 14:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Man regulāri karstam motoram spiediens ir 1 vai mazliet virs. Piedod gāzi un ir 3. tas ir normāli.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Augusts 2004, 23:09 
Lietotāja avatārs
Man ar to eļļas spiedienu gāja varen jautri,braucot sāka dzirdēties blakusskaņa ,apstājos skan ,braucu tālāk ,skan jau diktāk ,tiku līdz vietai ,lēnām ravējot spalvas sev no pa....as,skan pavisam uz kapu pusi .Domāju sprausla ciet(cerēju drīzāk), aizvelkot auto uz mājām un attaisot karteri izrādijās ,ka 2 cilindram klaņa šāles nav un vispār slikti paliek, tajā pašā laikā eļļas spiediens vēl bija un uzdodot gāzi arī kāpa.Tā nu stāv mana vecā,dullā govs (124, 3 litri ,dīzelis), es gan nebēdāju jo šonakt biju sataisījies braukt uz vāczemi,uz ralli ,bail pat domāt kā būtu ,ja to trobeli būtu sadzirdējis kaut kur Lixtenšteinā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Augusts 2004, 07:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

labs stāsts..... 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Augusts 2004, 15:54 
Lietotāja avatārs
Nja ta ielidot butu launi ....un pec tam transportet atpakal uz majam ne mazak liels priex.
Jasaka ka mazi prieki liela beda.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Augusts 2004, 16:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 495
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Uz MBclub.ru bija stāsts, ka džeks, braucot uz 140 pamanijis, ka bultiņa stāv pie 1.5 un baigi pārbiedējās. rezultātā bija viņam kaut kāda (neatceros, kas tieši) šaize. ja nebūtu pamanījis spiediena krišanas momentu - būtu viennozimīgi zaudējis dzinēju. tā iztikcis ar nelielu remontu...
Esiet uzmanīgi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Augusts 2004, 21:39 
Lietotāja avatārs
Jā, auto ir jāmīl kā sieva.Eļļa jau gan tika mainīta pirms mēneša ,pirms tam gan nogrēkoju un norullēju 15000 ar vienu maiņu.Nezinu vai tas tāds baiss grēks ,bet laikam jau nevajadzēja gan.Parasti tā ap 10000 vai 12000 ,kā nu kad.Par cik iepriekšējais saimnieks bija metinājis kartera vāku ,lai gan nedaudz ,bet tomēr ,tad ir aizdomas ,ka toreiz ir tjap ļap sataisīts un šis tjap ļap 2,5 gadus izturēja,bet nekas ,šodien ir iegūts cits dzinējs gandrīz komplektā viss būs kārtībā.Galvenais,ko lai dara ar sievu, atvaļinājumu viņai sačakarēju ,sasolīju Mozeles ieleju ,Luksemburgu,še tev.Ai, nopirkšu viņai saldējumu.Mīliet savu MB! !!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2004, 08:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Sievai ziedus, bērniem saldējumu... tikai nesajauc ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Maijs 2010, 21:52 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Marts 2010, 19:46
Atbildes: 67
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: CE220 W124
Vecu topiku paceelu, bet aktuaala lieta. CE220 w124 1994.g., aukstam motoram pagriezhot aizdedzi, bet nedarbinot, eljljas spiediena bultinja uzkapj lidz max (3). Un tur arii visu laiku paliek. Ideja taada, ka vienmer raadijusi max un nekad nekriitas.
Mashiina nav kjiimikjota un nokauta, dzineejs darbojas normaali. Mans minejums, ka kkaads deveejs pie vainas vai arii lasiju, ka raadiitaaja sisteemaa gaiss iekljuvis. Bet vai 94.g.+ bija ar vakuumu? Kaads ir ar to saskaries?
Turpinu raknjaaties pa netu ceriibaa kaut ko vertiigu atrast.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012