Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
22. Novembris 2007, 22:14
sveiki....esmu nolēmis savā īpašumā iegādāties Mercedes V 280 busiņu...nu vot es vēlētos uzzināt jūsu viedokli par tādu busu,,,cik apmēram viņš ēd ..vai kādas problēmas ....uz kā vajadzētu skatīties pērkot ....????/
paldies par uzmanību...
22. Novembris 2007, 22:26
labs busins, smuks, eerts. volkswagena motoram nekaada vaina nav, tikai neeerts remonteet bezgala. 14 l/100km videeji.
trakkakais shim auto ir pneimatiskaa piekare - daargs remonts.
23. Novembris 2007, 00:54
man ir v-class. auto ir godam, bet... iesaku iziet testu Domenikaa. Man pirmajaa nedeljaa noklājās pneimatiskā piekare. Remonts dārgs, tomēr ja auto ir labā tehniskā stāvoklī, tad viss ir ok.
23. Novembris 2007, 10:12
nezinu, V jau forsh aparaats, ka tik taa pneimodalja nenoklaajas.
uzliksi atsperes un buus Vito! :headbang:
23. Novembris 2007, 10:16
Vito ļoti patik, it sevišķi Zubexa aparāts ir :headbang:
23. Novembris 2007, 10:51
nepatīk, ka V un Vito rūsē nežēlīgi, bet braukšanas ziņā super. Braucām ar tādu (Vito) apm. 5000-6000km - līdz horvātijai, pa to un atpakaļ - mašīnīte visos aspektos baigi patika, gan gaitas īpašības(mīkstums, kā turās uz ceļa, apdzīšana), gan patēriņš(220 CDI no 8-10 litriem līdz galam piebāzts ar cilvēkiem -7 un mantām). Piekare parastā(ne pneimatiska).
Un vēl, pēc brauciena izbeidzās viena "šarovaja", bet otrā ar par pensiju sāka domāt, izbraucot gan viena (kas bij izbeigusies) bij tada strjomnaja, un saka biku grabēt priekšas labā puse, bet bij braukts gan pa labiem celiem(Austrija), gan pa Ungāriju :whistle:
23. Novembris 2007, 16:31
liels paldies visiem par atbildēm....ceru ka tam ko gribu ņemt nebūs nekas sačakarēts..bet tomēr noteikti vedīšu uz diognostiku...lai pārbauda kādā stāvoklī ir tā mašīnīte..
23. Novembris 2007, 17:18
[user]2|SZ|[/user]Vito ļoti patik, it sevišķi Zubexa aparāts ir :headbang:
:woohoo: :handshake: paldies
18. Marts 2008, 00:30
Nopirku V Class 230 ar pneimopiekari. Autiņš nav slikts, taču diezgan liels grabulīts. Nesen noklājās pneimopiekare. Sāku urbt, kas par vainu. Šokēja piekares "prostums" izgatavošanā. Faktiski Latvijas apstākļos, mitrumā, sālī, salā, astranomiskajās bedru rindās ir 100% garantija, ka šī piekare noklāsies agri vai vēlu. Uz Domeniku nav jēga braukt, remonts būs astranomiskās summās. Devēji, kopresors, regulētāji faktsiki jau konstruktīvi ir novietoti neveiksmīgi. Protams vainu atradu,- spoles, kas atver padeves uz spilveniem, amīšiem- viena nobeigusies. Ebay lētākais variants 35 euro. Varētu jau atjaunot, taču negribas ar mašīnu braukt kā neprognozējamu ēzeli. Ja atkal kaut kas notiek ar piekari tālu no mājām, sajūtas nav no labākajām. Diezgan neprognozējama tā parikte ir, it īpaši ja tā nav jauna. Laikam būs jāpārtaisa uz parastajām asperēm. Ko sakat par pārtaisīšanu? ja kādam ir pieredze padalaties, būšu pateicīgs.
18. Marts 2008, 08:14
Atsperes neiesaku,esmu braucis ar tādu,paliek baigi cietā tā aizmugure. Kā jau teici, viss tur ir vienkāršs un sataisāms paša spēkiem.Tos divus el.magn.vārstus,kas iet uz riteņiem nomaini un brauc. Ja nodedzis ir tas vārsts,kas uz kompresora,tad aiznes viņu elektroinstumentu darbnīcu pārtīt,pie viena uztaisi kompresoram profilaksi(iztīri vārstiņus,nomaini klanim gultni,ieeļļo) un bēdu nezināsi.
Kas tur neveiksmīgs novietojumā-sāls un bedres tak viņam netraucē vairāk kā jebkurai detaļai zem auto(jo tur tak visi vadu savienojumi ir hermētiski)???+ērti klāt tikt no apakšas