Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Ķēde eļļas pumpim pa metkām?

17. Marts 2009, 17:11

[user]2|SZ|[/user]un vēl... pēdējie Tavi 10 topiki šeit ir par konkrēti specifiskam auto remonta lietām.

Visu cieņu, ja pats to visu dari, taču nepamet sajūta, ka Tev pieder autoserviss un Tu katram nakamam gadijumam meklē padomus...kas pēc būtības arī būtu ok, ja vien Tu visus pārejos nesauktu par lohiem un nenorādītu, ka visiem šeit esosiem ir hlami un šroti.

Serviss saucas "es un mani ģimenes autosi" + draugu radu.

Zini viss tas sākas ar to ka daži džekiņi ir supa optimisti:

1. vecus pa letiju nojātuš šrotus novērtē kā nezin ko
2. ja kāds saka ka cena par preci/pakalpojumu ir par traku to vienkārši noliek tipa "jā tu pērc hlamus pa 300ls"...tas nevar būt eee...beee u.t.t.
Kā iedod konkrētu adresi kur pa to naudu var izdarīt/nopirkt tā mute ciet uz nedēļu, pēc tam atkal lākturis līdz ausīm.
3. jā man patīk čakarēties ar veciem meršiem -tas ir labāks hobijs kā sēdēt netā urķēt degunu un teikt jāaa tam 15 gadīgajam ādas salonam ir jāmaksā 500Ls .... jeee esmu kruts jo to zinu...
Tas nekas ka par to naudu var leitijā nopirkt divus un uzšūt jaunu.
Dažs pat neapjēdz atsķirību no tex salona.

Un tā never ending story ... kādi pāris cilvēki vispār saprot vairāk nekā bling bling taisīt.

par tiem biznesiem ko pieminēji ir tā ne jau velti bizness iet ...nopērk pa 5k atved uz letiju vai lietuviju pielāpa pa 2k un uzliek cenu 17k labs bizness ....

a es esmu no tās sugas kas pats nopirks pa 5k un ieliks savu darbu labāk nekā nopirks pa 17k ...ja man vajadzēs.

17. Marts 2009, 17:17

[quote][user]209392|plashs|[/user]skaids es bij domajis biš sīkāk bet pašam aizgāja.../quote]
tu pat nevari nosaukt, kas par motoru, bet sūdzies, ka neviens nesniedz sīkāku informāciju :pillepalle:
Tēmas nosaukums, pats par sevi tāds dīvains, kāds sakars eļļas sūknim ar atzīmēm? :lol:
P.S. Cik esmu manījis, Latvijā ir daudz 19 gadīgu un jaunāku, kas saprot vairāk kā viens otrs spēs saprast pēc 10 gadiem :P

17. Marts 2009, 17:49

[user]398|Renoir|[/user]

es vienmēr brīnos par tām motora bildēm. Viņi tos auto istabā tur?

Motors noput ļoti ātri. Pat ja nav eļļas noplūdes uz agregātiem, tas tāpat kļūst putekļains viens un divi. Un tos putekļus iztīrīt ir elles darbs, ja negrib ar spiediena mazgātāju tur visu nošļākt...

Tas tikai pie mums tā, jo ir ļoti putekļaini ceļi. No Japānas atbraukušajam auto motors nebija mazgāts, bet es to fotografēju arī kā no izstādes. Plāna, plāna vienmērīga putekļu kārtiņa, ko tikai ar pirkstu pataustot varēja atklāt.

Ja citur pilsētās gaisa piesārņojuma lielākā problēma ir auto izmeši, tad pie mums cietās daļinas jeb putekļi. Ja ielas tīrītu daudz uzcītīgāk, tad arī gaiss būtu daudz tīrāks. Piemēram, jau šobrīd ielās būtu jāsāk strādāt ziemas smilšu savācējiem. Bet tie pamodīsies tikai maijā, kad Rīgu būs pārņēmušas tuksneša cienīgas smilšu vētras.

17. Marts 2009, 17:54

jā... ar skaudību braukāju pa vāciju lietus laikā un priecājos ka mašīna paliek tīrāka nevis netīrāka.
Pie mums vairāk un krievijas pusi. Viss netīrs.

17. Marts 2009, 17:55

:iagree: Putekļu co2 un citus piesārņojums var redzēt pie tāda kā kioska uz valdemāra ielas piedzirnavu ielas. co2 ir ļoti labi, kamēr putekļi ir pie sarkanās atzīmes.
Tēma slēgta