Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Sildīšana

18. Novembris 2008, 12:05

Sakiet lūdzu cik ilgi ir jāsilda motors ar automātisko kārbu?E-270.Kamēr nav uzsilis kārba pārslēdzas ar nelieliem rāvieniem.Tā var sabeigt kārbu? :?

Sildīšana

18. Novembris 2008, 12:22

Modernās kārbas vairs nevar uzsildīt vienkārši darbinot motoru. Pat stundu darbinot nekas tur nesildīsies. Ir jābrauc. Nedrīkst uzreiz pedāli grīdā un lielus apgriezenus, tas gan. Jāapbrauc ap kvartālu un tad pedāli grīdā.

Ja ir tie rāvieni, tad kaut kas īsti ideāli nav. Es aizbrauktu uz servisu. Varbūt var ko pieregulēt, bet varbūt kārbā (ne motorā) jānodzēš kļūdas. Man tas palīdzēja. Tikai nezinu, kur LV ir kompis kārbām, jo Domenikss man nepalīdzēja un citi kantori arī spriedelēja par mehāniskām, ne elektroniskām vainām. Kārbas kļūdas nodzēsa pirmajā servisā Vācijā un pēc tam tā slēdzas pavisam citādi.

Sildīšana

18. Novembris 2008, 19:47

5-7 minut dostatocno

Sildīšana

18. Novembris 2008, 20:42

Man ir 320cdi,un grāmatelē rakstīts,ka nav jāveic nekāda sildīšana,kā piešķiļ,tā uzreiz jākust.

Sildīšana

19. Novembris 2008, 01:10

principa vislabaka sildishana jebkuram autinam ir pieshkilt... britinu padarboties tukshgaita un tad lenitem sac kusteties... ta teikt kamer iekustas ellas... nu un tad lenam kapini tempu un brauc dzive!

Sildīšana

19. Novembris 2008, 02:50

Papētiet jauno automātu uzbūvi. Tur tehniski NAV iespējams neko uzsildīt, kamēr zobrati nesāk kustēties un tie nesāks kustēties, kamēr auto neripos. Nedzīvojam akmens laikmetā un MB jau noteikti nav tas auto, kas jaunākās tehnoloģijas izmantos pēdējais. Aizmirstiet par sildīšanu! Tas jums nav nekāds Opel!

Sildīšana

19. Novembris 2008, 10:09

esmu jau to rakstījis. Man gan ir cita kārba nekā W211, bet aukstums arī ir nepatīkams tai. Man mazliet palīdzēja eļļas maiņa.
Sākumā bija ļoti nepatīkams pasākums, kad aukstumā katru reizi no 2. uz 3. jūtami iecirta pirmajā reizē, kad pārslēdzās. Silts tas strādāja bez problēmām. Bet arī tikai pirmajā pārslēgšanās reizē no 2. uz 3. pārnesumu. Pēc tam viss OK. Nomainot eļļu, situācija ir daudz labāka. Nedaudz iecirtiens ir, bet reizes 5 mazāks. Gandrīz vai nav vispār. Tā kā uz priekšu. Eļļas maiņa varētu palīdzēt.
Pilnās elektronikas kārbas pat neļauj pārslēgties kamēr nav noteikts siltums dabūts kārbā. Aukstos rītos es vēl tagad diezgan ilgi varu zāģēt pat 1. robā, kamēr tas ļauj pārslēgties. Īpaši mocīt nedrīkt - lai pats izdomā, kad tas var slēgties. Ar veco eļļu bija vēl tā, ka kārba neļāva izmantot 5. ātrumu, kamēr nebija pietiekoši silts... Tā kā elektronika rullē un eļļas maiņa palīdz.
Sildīšana uz vietas mazliet palīdz, ja nav īpaši auksts. 5 minūtes var sildīt. Ja ir liels aukstums, tad arī tas neko nemaina. Nesildīsi jau motoru līdz 80 grādiem! Uz vietas stāvot, tas varētu prasīt pus stundu.
Es parasti pagaidu, kamēr nokrītas pirmie aukstie apgriezieni un tad lēnām braucu prom. Kamēr tieku ārā no ciemata, tikmēr jau viss strādā. Ja būtu uzreiz jādod virsū, tad laikam sildītu pirms braukšanas.

Sildīšana

19. Novembris 2008, 10:18

[user]379|Mizx|[/user]Papētiet jauno automātu uzbūvi. Tur tehniski NAV iespējams neko uzsildīt, kamēr zobrati nesāk kustēties un tie nesāks kustēties, kamēr auto neripos. Nedzīvojam akmens laikmetā un MB jau noteikti nav tas auto, kas jaunākās tehnoloģijas izmantos pēdējais. Aizmirstiet par sildīšanu! Tas jums nav nekāds Opel!

a` nevar ielikt D režīmā un noraut roceni! tad takš sildās!
un pa to laiku logus notīra un tā :D

Sildīšana

19. Novembris 2008, 11:17

v korobke i tak zidkoe maslo - ono malo menjaet vjazkostj ot temperaturi. a v dvigatele nado nemnozko maslo pogretj - ctobi uludselasj smazka.na holodnij dvigatelj nerokamenduetsa davatj oboroti boljse 2000rpm , takze nagruzku.konesno mozno zaliti MOBIL 0W50 - togda budet vse OK :D

Sildīšana

19. Novembris 2008, 12:08

[user]198952|AnsisR|[/user]a` nevar ielikt D režīmā un noraut roceni! tad takš sildās!

un ja rocene švaka, tad atstutē pret sienu.
Tēma slēgta