Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

V 230i

29. Maijs 2008, 07:13

Vsem privet! Ljudi ho4u priobresti sebe vito 2.3 16v(1998-2001), esli bil u kogo-to opit s etimi ma6inami rasskazhite kakie problemi mogut bit s etimi dvigoteljami? kakoj rashod realnij? nu i v obsluzhivanii kak oni? prosto pro dizel naslishen ne dobrimi otzivami! zaranee spasibo za otveti 8)

V 230i

29. Maijs 2008, 07:19

[user]486755|BaDViP|V 230i[/user]Vsem privet! Ljudi ho4u priobresti sebe vito 2.3i 16v(1998-2001), esli bil u kogo-to opit s etimi ma6inami rasskazhite kakie problemi mogut bit s etimi dvigoteljami? kakoj rashod realnij? nu i v obsluzhivanii kak oni? prosto pro dizel naslishen ne dobrimi otzivami! zaranee spasibo za otveti 8)

V 230i

29. Maijs 2008, 10:36

mda....govorjat, Vito mashina ne ochenj poleznaja....

V 230i

29. Maijs 2008, 10:41

kā stāstija Taxi Radio+ meistari, kad jautāju par šo auto - piekare ir samērā trula. Visu laiku jāuzpasē visādi šarnītiņi utt. Esot jāeļļo piekare :D
kā forumā lasīts, pneimo piekrei stulba uzbūve. nepreizi novietoti galvenie mezgli, noved pie ātras salaužsanas. Rūsē.
Priekšpieziņa ar visām izrietošajām sekām. Salons nekvalitatīvs.
par motoriem... neviens no viņiem nav tāds, kuru varētu rekomendēt. Laikam jau paveiksies, ja paņemsi labā stāvoklī esošu CDI vai arī 2,8 benzīnu. Cik dzirdēju, tad pat tas nav mercedes ražojums :D

Domenikā zinoši ļaudis dalijās pieredzē un pavisam nerekomendē šo izstrādājumu.

Bet kā jau pasaulē gadās, cilvēki brauc ar VAZ un nesūdzās. Tad kādēļ nebraukt ar Vito? :D

V 230i

15. Jūnijs 2008, 12:15

Man ir personigi Vito 1996gads 2.3turbodizelis nau nekada vaina priekšejais tilts vispar vienkaršaks nevar but,divas šaras un divi stures uzgaļi un divi amartiņi vairak tur nrka nau,pneimatisko pakaļejo tiltu gan nevajag ņemt japerk ar atsperem parasto .bedzinieku neiesaku tas 2.3 ris kadi 15litri 100 procenti.man dizelis rij 7-8 uz simtu .Ražo gan viņus Spanija,cik zinu Vacija viņus vispar neražoja.ar rusu ir ta atkariba kads saimnieks ir bijis vai ir kopis vai nau ,bet ta lai viņi baigi rusetu ta nau taisniba, piemeram mans vito kadreiz vispar ir piederejis firmai, un es šaubos ka viņu tur kads baigi ir uspasejis, bet rusas gandriz vispar nau
Tēma slēgta