Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 09:49

:( :! Atzīstos, saprašanā par autiņiem esmu vēl blondīnes statusā, tāpēc ceru ka palidzēsiet ar padomu. :)

Nokūpēja manam mersītimi akumulators, nav ne jausmas kur un kāds ir jāpēr jauns. Man ir Mersis A160, 1,6 dzinējs, laikam tā raksta. Kur vislabāk un kādu aķīti man jāiegādājas.

Lūdzu, lūdzu palīdiest, nevaru izturēt bez saviem četriem riteņiem.

P.S. Zinu uz Lāčplēša ielas, uzreiz aiz Sapņu fakbikas, vienu mazo servisiņu, bet nezinu telefona numuru. Varbūt kādam ir telefona ny=umberītis.

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 09:52

ir tāda lieta 1188 jeb www.1188.lv Tur daudz ko var uzzināt..... :) ieraksti akumulatori un tev izleks kaudze ar servisiem, kas piedāvā iegādāties tos :)

Vai mēģināt Rolī, čiekurkalna 2.Līnija, tur būs Bosch akumulatori, pēc kataloga paskatīsies un atradīs Tavam auto domātu akumulatoru (kā arī tā būtu jābūt katrā normālā vietā)

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 09:52

BET!

ko nozīmē, nokūpēja akumulators ?

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 09:54

Pirelli var arī iebraukt (Āgenskalnā un uz Matīsa ielas) - izvēle liela, un pateiks kādu vajag.

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 09:55

Nu, to arī tiešā tekstā nozīmē. Uzsāku braukt, stūre normāli negriezās, bija jāpieliek liels spēks, un tad tik pacēļas dūmi un paliku stāvam uz ceļa. :D Smieklīgi vai ne, bet nesaprot kas notika. Pielaist vairs nekāidi nesanāk. Ka nevaiecas, ta neveicas. :(

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 09:59

tā Sanita... :) smieklīgi tas pilnīgi noteikti nav...

un kas Tev teica, ka akumulators pie vainas ? Ka tieši tas kūpēja un ne kas cits ?

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 10:03

Nu, to nu secināju pati, jo aķis atrodas zem priekšējā pasažieru krēsla, bet tikai no turienes cēlās dūmi. Katrā ziņā, aķis jāmaina tāpat bija, jo pēc trīs četru dienu stāvēšanas nosēdās kā nelabais.

Starp citu, nedarbojās ne pavarotņiķi, ne maģis, tik vien kā avareikas un gaismas bija kārtībā.

Domeniksā teica, ka pēc kādiem diviem mēnešiem būšost jāmaina siksan, bet nu vēl tākā nebija tam pienācis laiks.

Varbūt vaina ir arī citur, bet kas to lai zin, uz sevisu netieku, ja nu vienīgi ar evakuatoru vai velkot. :cry:

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 10:26

man atkal liekas dīvaini....

ja aķis pagalam (nosēdies)- tad i viss, nekam tur nav jākūp....ne gaismām jādarbojas, ne arī kam citam .... vismaz man līdz šim tā ir bijis...

varbūt (cerams jau ne) ka tur ir kas vairāk kā tikai akumulatora vaina ?

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 10:40

Nu,nu......iesaku labāk aizvest uz kādu servisu......kautkas tajā visā teiktajā nelīmējas kopā.

Nokūpēja akumultors.

03. Decembris 2007, 10:46

[user]158906|TAMA|[/user]Nu,nu......iesaku labāk aizvest uz kādu servisu......kautkas tajā visā teiktajā nelīmējas kopā.

piekrītu
Tēma slēgta