Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Nevar iedarbinat clk

30. Oktobris 2007, 09:09

Sveiki, velejos apjautaties vai kads nav saskaries clk iedarbinasanas problemam. Vakar viss notika nevainojami, bet sodien no rita vairs nelec starteris griez, bet rukt negrib. Tika nomainitas baterejas pultij, bet vienalga nekas, lidz sim viss bija nevainojami no pusapgrieziena pieskilas. Taka esmu ar mersiem uz Jus, tad pat nezini kam kerties klat. Varbut ir kada populara kaite sadai paradibai?

Nevar iedarbinat clk

30. Oktobris 2007, 09:34

gy, ar signalizaciju kaut kas sastradats 8D

Nevar iedarbinat clk

30. Oktobris 2007, 09:43

signalizacija nav. vel kadi varijanti?

Nevar iedarbinat clk

30. Oktobris 2007, 09:50

[user]38523|kestners|[/user]signalizacija nav. vel kadi varijanti?

ka nav? ko stasti man te... nu ok, dzirkstele ir, benzins ir, kompresija ir, fazu sadalijums ir... tadi testi tiek veikti, lai noteiktu vainu

Nevar iedarbinat clk

30. Oktobris 2007, 10:00

teiksim ja orginalais imobilaizers, kas atrodas atslega ir sagajis sviesta paneli neiedegas nekadas lampinas, ka kaut kas nav kartiba ar imobilaizeru?

Nevar iedarbinat clk

30. Oktobris 2007, 10:47

originalais imobilzaizers ir viltiga lieta, lieku 70%, kas tas.... ;)

tā pēkšņ nelec un viss? vakar leca? kad pēdējorreizi leca? biji kādā servisā un pēc tam vairs nelec?

Nevar iedarbinat clk

30. Oktobris 2007, 15:53

Paklausies vai ieslēdzot aizdedzi benzīna sūknis padod spiedienu. To var labi dzirdēt attaisot bāku un paklausoties iekšā, var klausīties arī no apakšas. Autiņiem ap 250000 izplatīta lieta.

Nevar iedarbinat clk

31. Oktobris 2007, 09:57

interesanti man ar to masinu ir, kaa jau teicu pielaist nevareju nosplavos un aizbraucu uz darbu, pec kadam 3 stundam atgriezos un ar pirmo skilienu no pusapgrieziena pieleca. visu dienu nobraukaju un nekadu problemu, sodien no rita ar viss ciki. nav buts nekados servisos utt. vienkarsi noparkojos un no rita vairs nelec. nez, sarunaju uz 5dienu pieslegt pie kompja un tad jau moska redzes. jautajums ir tads- vai kompis saglaba atmina kludu ja negaja un pec tam aizgaja. suknis iet masinai ir 120tkm noskrejiens (orginals- parbaudits).

Nevar iedarbinat clk

31. Oktobris 2007, 10:02

kompis saglabā.... ja vien neatslēdzi no Akku

Nevar iedarbinat clk

31. Oktobris 2007, 10:05

man tadas aizdomas, ka nesaglabas gan. ja izdosies pielaist! :D
Tēma slēgta