Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Help.

02. Oktobris 2006, 12:46

Pametat kādu ideju. Lieta ir tāda, ka brīžiem nekrīt motoram apgriezieni, paliek tā no 1200-1500, pāris reizes tā asāk uzgāzējot nokrīt. Pieslēdza pie kompja, bet nekādu kļūdu neuzrādīja, iespējams, ka tajā brīdī ar apgr. viss bija ok. Sevišķi raksturīgi tas ir pabraucot ārpus pilsētas un tad izņemot no ātruma apgr. paliek uz 1500 .
Pametat kādu ideju kas varētu būt.
MB C124 89.g 2.3L
paldies

Help.

02. Oktobris 2006, 12:50

logjisksi skan pec tukshgaitas kaut kada regulatora, bet nu shitam apgriezienu kaitem ir 100 iemesli :(

Help.

02. Oktobris 2006, 13:08

Man gan dīzelis un nezinu, kā benzīnniekam tiek "padota gāze", bet man bija tik gāzes trosītes atsperītei (virs motora, kura atvelk atpakaļ trosīti) piliens eļļas jāuzpilina, bija apsūbējusi. Joka pēc jau vari pārbaudīt. Es gan to izjutu arī ar kāju, ka pedālis pilnīgi neatgriežas sākuma stāvoklī.

Help.

02. Oktobris 2006, 13:23

[user]622|dzieburs|[/user]Man gan dīzelis un nezinu, kā benzīnniekam tiek "padota gāze", bet man bija tik gāzes trosītes atsperītei (virs motora, kura atvelk atpakaļ trosīti) piliens eļļas jāuzpilina, bija apsūbējusi. Joka pēc jau vari pārbaudīt. Es gan to izjutu arī ar kāju, ka pedālis pilnīgi neatgriežas sākuma stāvoklī.

Man bija līdzīgi -- benzīna motoram arī mehānisms bija mazliet jāsaeļļo, ar kāju gan neko nejutu. Šis gan ir visbanālākais iemesls no iespējamajiem...

Help.

02. Oktobris 2006, 13:25

izņemot no ātruma un ripinot, apgriezieniem NAV jānokrītas līdz tukšgaitas. Tiem ir jāpaliek ap 1200-1500

Help.

02. Oktobris 2006, 13:30

bet tiem ir jānokrītas tiklīdz kā apstājies, ja nenokrītas stāvot, tad pirmais ko meklēt ir mikroslēdzis pie droseļvārsta mehānisma (nejaukt ar droseļvārsta stāvokļa slēdzi), apskaties vai tiek viņš piespiests atlaižot gāzes pedāli.

Help.

02. Oktobris 2006, 20:27

Thanks. Mēģināšu rakties tālāk.
Tēma slēgta