Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Webasto W203
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2010, 09:49 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Aprīlis 2010, 13:01
Atbildes: 25
Atrašanās vietas: Ogre
Mašīna: w203 270 CDI
Sveiki!
tā kā ar MB braucu samērā neilgi, cenšos izprast šo un to, varbūt kāds varētu, ko siikaak paskaidrot!

1) man MB W203 C270 2002.g, pie ātrumpārslēga kloķa ir Webasto poga, kad biju servisā, piesleedzu pie kompja un teica, ka viss cikiniekā iznemot par Webasto- tipa kaut kas nestrādā,bet vakar pameeginaaju piespiest to pogu un iedegas sarkana gaismina uz vinas, un juutami atrāk uzsila motors, un kad izslegta a/m un taa sarkanā poga veel deg, dzird dūkoņu pie bardočoka! Pagājuā ziemā, kad bija minusi, to pogu vsp nesleedzu, jo domaaju, ka nestraadaa una auto ilgi uzsila, bet vai kaut kaa nevajadzeeja, ka Webasto automaatiski pie kaadiem graadiem iesleedzas??? Vai kāds man nevarētu paskaidrot `tas pogas reziimus, kam jaadeg, kam nav, kaa kaut ko precizāk pārbaudīt, bez webasto nonemsanas???

2) vai citiem arīi ir tā, ka ieliek aizdedzee atsleegu, bet nepieskil AUTO kaadu laiku, tad viss panela apgaismojums ik pa laikam mirgo- ta kā strodoskops :)) ???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2010, 14:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

1. Webasto strādā, parasti tag ir panelis, ar ko var saregulēt laika iestatījumus.
2. Nē, nemirgo nekas šādā veidā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2010, 15:24 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
cik es sapratu, tad runa iet par Webasto Thermo Top C?

kad viņš strādā jā tādai dūkoņai, vel variants pačamdi ar pirkstiem izpūtēju, ja tas auksts, tad tas sildītājs nearbaiten

p.s. Webasto ir softs pašdiagnostikai, webā ir brīvi nozogams

p.p.s. pirms dzīt uz servisu pabories pats pa netu, jo informācijas ir tonnām, servisā uz tām avtonomkām reāli ķer muļķus, jo tipa maz kas zin, mega sarežģiti un t.t. kad man vajdzēja, man par paša sildītāja noņemšanu ierubija 45Ls, nodomāju, jēziņ, cik tur daudz darāmā laikam, rezultātā noņēmu pats pa kādām 40 min lēnā garā sestdienas pēcpusdienā, nomainiju sveci un viss notiek, a servissa 45 noņemšana + 15 diagnostika un (ar testeri pabakstīt sveci) t.t. :shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2010, 15:25 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
rekur džeks viņu izķidāja
ja vajdzēs detaļas, tad PM, zinu kantori kur ir vislētākās cenas Rīgā šīm lietām

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012