Publicēt atbildi

Re: salonu swap.

28. Aprīlis 2015, 20:32

salventiy rakstīja:
Mr Brencis rakstīja:Pēc metināšanas un citiem virsbūves darbiem neaizmirsti virsmas vispirms nogruntēt ar skābo grunti. Pretējā gadījumā darbs būs vējā. Pēc 1 gada visa rūsa būs arā un ar vēl lielāku spēku.

Tas viss tiks darīts, bet man vajag [i]shēmas, kā visu saslēgt[/i].

Te jau rakstīts, ka shēmas diez vai palīdzēs, jo tajos gados sākās tie "vadu koki" t..i. rūpnieciski nokomplektētas slēgtas vadu buntes ar štekeriem attiecīgās vietās. Nav vairs vads no pogas līdz "motoriņam" un "drošinātājam". Ja beņķus ir kur pieslēgt pie vadu koka, kas iet gar slieksni zem paneļa, tad ir, ja nav, tad diez vai tur ir kaut ko reāli ievilkt. Vai ir sagatavotas pieslēgumvietas, vai nav, to diez vai te kāds droši varēs apgalvot. Bet par shēmām labāk aizmirsti, jo tiešām viss iet caur datoriem, Renoir senos laikos bija ielicis te instrukciju populārāko kļūdu lasīšanai W210 modelim caur digitālā klimata vadības ekrānu un, ja nekļūdos, tad tajā arī beņķus tā varēja diagnosticēt.

Ja ļoti gribas elektriskus beņķus, reālāk būs iebūvēt šādus te, kam viss jau iestrādāts komplektācijā un principā vajag tikai + un - no drošinātāju kastes:
Attēls

30. Aprīlis 2015, 14:40

Ej nu šitādus kautkur dabūn :)

30. Aprīlis 2015, 15:11

qxis rakstīja:Ej nu šitādus kautkur dabūn :)

Tieši tā.
Bet nu nezinu, ar to salonu vēl pagaidām dilemma, likt vai nelikt.

30. Aprīlis 2015, 16:58

Senāk sludinājumos un šrotos vienmēr bijuši, problēmas tikai ar pareizajām pārejām pieskrūvēšanai pie grīdas, lai der TA. Daudz šādu caur manām rokām izgājuši, gan labāk aprīkoti, gan pilnīgi mehāniski.

30. Aprīlis 2015, 21:22

Mizx rakstīja:

Senāk sludinājumos un šrotos vienmēr bijuši, problēmas tikai ar pareizajām pārejām pieskrūvēšanai pie grīdas, lai der TA. Daudz šādu caur manām rokām izgājuši, gan labāk aprīkoti, gan pilnīgi mehāniski.

Nu ja šādus kāds kautkur mana, tad var droši man dot zināt.... ļoti interesē.

30. Aprīlis 2015, 21:35

qxis rakstīja:
Mizx rakstīja:

Nu ja šādus kāds kautkur mana, tad var droši man dot zināt.... ļoti interesē.

Zinu, ka pāris varianti bija šrotā Aināram Biķerniekos, tagad jau drīzāk Juglā.

04. Maijs 2015, 23:13

qxis rakstīja:
Mizx rakstīja:]Ej nu šitādus kautkur dabūn :)

Zinu, ka pāris varianti bija šrotā Aināram Biķerniekos, tagad jau drīzāk Juglā.[/quote]

Man arī nenāktu par ļaunu, īpaši, ja būtu gaišā krāsā, kā bildē, gan priekšā, gan aizmugurējo, galvenais, lai gaišs.

05. Maijs 2015, 00:04

Varbūt pie reizes kāds zin, kur varētu dabūt tādu pašu salonu, kā bildē?
Attēls

05. Maijs 2015, 11:59

Citēts: Zinu, ka pāris varianti bija šrotā Aināram Biķerniekos, tagad jau drīzāk Juglā.

Rudenī viņam bija izcils w124 sportline salons, kuru man no degungala kāds cits paņēma.

12. Maijs 2015, 19:32

Atradu gaišu ādas salonu, kā man vajag, bet viņam pie beņķiem regulēšana ir tāda, kā pēdējā bildē, pašā maliņā neliela regulēšana, saprotu, elektroniska, gribēju uzzināt, vai būtu iespe'ja kaut ko saķīmiķot, lai ielikt manu, pilnīgi mehānisku sēdekļu vietā?
Publicēt atbildi