26. Aprīlis 2015, 22:19
27. Aprīlis 2015, 16:03
27. Aprīlis 2015, 16:16
POOO rakstīja:Jāmaina būs durvju apšuvums un visa stūres kolonna. Vadu nejēgā daudz, tie pieslēgti vadu kokiem. Ja auto nav elektroaprīkojuma, var nebūt kur tos visus pieslēgt.
27. Aprīlis 2015, 16:32
27. Aprīlis 2015, 17:13
salventiy rakstīja:Par apšuvumiem un torpēdu es zinu, tos es arī mainīšu, bet man interesē pats elektrotīkls. Vai man varētu pieslēgt, jo man nav ne apsildees, ne elektro regulēšanas.
POOO rakstīja:Ja auto nav elektroaprīkojuma, var nebūt kur tos visus pieslēgt.
27. Aprīlis 2015, 19:40
Mr Brencis rakstīja:Šito lietu (elektriskie logi, sēdēkļi, elektro štorka) esmu taisījis w124. Pirmais čakars ir dabūt visu pravodku tā lai nekas netrūkst. otrais čakars ir to pravodku mehānismus estūķēt kur vajag. Trešais čakars ir tos pieslēgt.
w124 gandrīz visi papildus agregāti slēdzas grīdā pa kreisi no sajūga pedāļa. Tur ir brīvi kontakti, kurām stumt virsū mammas. Sarezģijums bija ar logu pacēlājiem, jo piemēram līdz 89 gadam ir viena shēma un pēc 89 jau cita. Man bija provodka no 89, bet auto 93.g. tāpēc nācās logu pieslēgumu pašam uzkombinēt, jo citādi pieslēgt nevarēja. Čakars.
W210 es diez vai ķertos klāt, jo tur visi papildus agregāti ir saistiti ar kompjūteru. Tiklīdz nesakrītīs modeļi, neko nepieslēgsi. Shēmu, pat ja dabūsi, tur nekā nesapratīsi. Man pat ar w124 shēmu bija grūti. 210 būs murgs.
Bez tam es w210 neinvestētu principā, jo tā nav ilgstpējīga mašīna. Nu ieliksi, nočakarēsies līdz nāvei, un kas tālāk. Rūsa viņu aprīs un pēc pāris gadiem pārdosi. Cita lieta ir w124, kurā ir jēga likt iekšā, jo ar to var braukt mūžību. Es sievas w208 arī papildus nelieku iekšā ne santīma, jo mašīna ir no papīra - pēc pieciem gadiem izšķīdīs.
28. Aprīlis 2015, 09:00
28. Aprīlis 2015, 10:03
28. Aprīlis 2015, 17:48
Mr Brencis rakstīja:Pēc metināšanas un citiem virsbūves darbiem neaizmirsti virsmas vispirms nogruntēt ar skābo grunti. Pretējā gadījumā darbs būs vējā. Pēc 1 gada visa rūsa būs arā un ar vēl lielāku spēku.
28. Aprīlis 2015, 18:20
vw26 rakstīja:Man tūlīt būs viss pārmetināts, virsbūve nebūs ideāla, bet caurumu nebūs, un viss būs apstrādāts, ceru, ka vismaz piecus gadus varēs izdzīvot. Ķeršos pie krāsošanas, visur, kur kaut vai tikai sākas, visu nost, un krāsošu pa jaunu, un tomēr kaut vai tos gadus 3-5 būtu patīkamāk braukt apsildāmos un elektroniski regulējamos beņķos, kas pie pārdošanas, pēc pārs gadiem, funkcionējot, dotu plusu..
diemžēl Tu neatsitīsi to naudu.