25. Oktobris 2013, 18:09
25. Oktobris 2013, 19:18
cik skatos ne visiem facelift modeļiem ir šie skaistie lukturi, ļoti daudz tādus esmu redzējis
vispār vajadzētu katrā apakšforumā ieviest arī sadaļu optika
savādāk īsti nav zināms, kurā no sadaļām publicēt jautājumus par optiku
18. Februāris 2015, 16:47
Tagad rodas jautājums, kur varētu dabūt sliekšņus, saprotu, ka lietotus nav jēgas likt, pēc gada operācija būs jāatkārto. Kur tad internetā meklēt sliekšnus? Eparts.lv abi sliekšņi maksā ~220eur
18. Februāris 2015, 18:00
salventiy rakstīja:Arī manam ir pienācis laiks mainīt sliekšņus, un es jau zinu, ka nēesmu pirmais, kas tos mainījis, skumji, ka tāda kvalitāte :( Tagad rodas jautājums, kur varētu dabūt sliekšņus, saprotu, ka lietotus nav jēgas likt, pēc gada operācija būs jāatkārto. Kur tad internetā meklēt sliekšnus? Eparts.lv abi sliekšņi maksā ~220eur :(
18. Februāris 2015, 18:52
Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:Arī manam ir pienācis laiks mainīt sliekšņus, un es jau zinu, ka nēesmu pirmais, kas tos mainījis, skumji, ka tāda kvalitāteTagad rodas jautājums, kur varētu dabūt sliekšņus, saprotu, ka lietotus nav jēgas likt, pēc gada operācija būs jāatkārto. Kur tad internetā meklēt sliekšnus? Eparts.lv abi sliekšņi maksā ~220eur
Zinot W210 un to laiku MB bleķu biezumu man rodas jautājums — ja sliekšņi ir tik slikti, vai tad tos būs pie kā piemetināt? W210/W202 vairs nav virsbūves detaļu, ko varētu apstrādāt ar smilšu strūklu, jo caurumu dabūt var vienā mirklī. Rūsai tas pats — kad iemetusies, tad aiziet kā kūlas ugunsgrēks. Vienmēr esmu domājis, ka W210/W202 un jaunākiem sliekšņus maina tikai pēc avārijām, jo ja tie sarūsējuši, tad tas auto viss pagalam. Nezinu, varbūt kļūdos, varbūt profilaksei jānomaina, kamēr rūsa vēl maza. Ka te nav kā ar, piemēram, W123, kas pa gabalu var izskatīties labs, bet pārklāts ar tik biezu mastiku un citu aizsargslāni, ka no maza caurumiņa labošanas izrādās, ka jāmaina visa grīda.
11. Aprīlis 2015, 12:05
11. Aprīlis 2015, 13:58
salventiy rakstīja:Uzzināju, ka ir cilvēks pie mums, kas pārdot alvotos sliekšņus, tāpēc rodas jautājums, ar ko viņi atšķirsies no tiem, kurus es iegādātos veikalā?