Publicēt atbildi

Re: W210 Slieksni

25. Oktobris 2013, 18:07

SWAT`s rakstīja:Kāda iskatās AMG optika??? :O

Attēls

25. Oktobris 2013, 18:09

Paupe rakstīja:
SWAT`s rakstīja:Kāda iskatās AMG optika??? :O

Attēls

Izskatās pēc parastiem facelift lukturiem.

25. Oktobris 2013, 18:12

Attēls
Šeit vecais pirmsfacelifta AMG ar stock lukturiem.

25. Oktobris 2013, 18:14

Un šeit facelifts arī ar stock lukturiem.

Attēls

25. Oktobris 2013, 19:18

vot šos arī gribu, savādāk tā ola jau piegriezusies :D cik skatos ne visiem facelift modeļiem ir šie skaistie lukturi, ļoti daudz tādus esmu redzējis :) vispār vajadzētu katrā apakšforumā ieviest arī sadaļu optika :) savādāk īsti nav zināms, kurā no sadaļām publicēt jautājumus par optiku :)

18. Februāris 2015, 16:47

Arī manam ir pienācis laiks mainīt sliekšņus, un es jau zinu, ka nēesmu pirmais, kas tos mainījis, skumji, ka tāda kvalitāte :( Tagad rodas jautājums, kur varētu dabūt sliekšņus, saprotu, ka lietotus nav jēgas likt, pēc gada operācija būs jāatkārto. Kur tad internetā meklēt sliekšnus? Eparts.lv abi sliekšņi maksā ~220eur :(

18. Februāris 2015, 18:00

salventiy rakstīja:Arī manam ir pienācis laiks mainīt sliekšņus, un es jau zinu, ka nēesmu pirmais, kas tos mainījis, skumji, ka tāda kvalitāte :( Tagad rodas jautājums, kur varētu dabūt sliekšņus, saprotu, ka lietotus nav jēgas likt, pēc gada operācija būs jāatkārto. Kur tad internetā meklēt sliekšnus? Eparts.lv abi sliekšņi maksā ~220eur :(

Zinot W210 un to laiku MB bleķu biezumu man rodas jautājums — ja sliekšņi ir tik slikti, vai tad tos būs pie kā piemetināt? W210/W202 vairs nav virsbūves detaļu, ko varētu apstrādāt ar smilšu strūklu, jo caurumu dabūt var vienā mirklī. Rūsai tas pats — kad iemetusies, tad aiziet kā kūlas ugunsgrēks. Vienmēr esmu domājis, ka W210/W202 un jaunākiem sliekšņus maina tikai pēc avārijām, jo ja tie sarūsējuši, tad tas auto viss pagalam. Nezinu, varbūt kļūdos, varbūt profilaksei jānomaina, kamēr rūsa vēl maza. Ka te nav kā ar, piemēram, W123, kas pa gabalu var izskatīties labs, bet pārklāts ar tik biezu mastiku un citu aizsargslāni, ka no maza caurumiņa labošanas izrādās, ka jāmaina visa grīda.

18. Februāris 2015, 18:52

Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:Arī manam ir pienācis laiks mainīt sliekšņus, un es jau zinu, ka nēesmu pirmais, kas tos mainījis, skumji, ka tāda kvalitāte :( Tagad rodas jautājums, kur varētu dabūt sliekšņus, saprotu, ka lietotus nav jēgas likt, pēc gada operācija būs jāatkārto. Kur tad internetā meklēt sliekšnus? Eparts.lv abi sliekšņi maksā ~220eur :(

Zinot W210 un to laiku MB bleķu biezumu man rodas jautājums — ja sliekšņi ir tik slikti, vai tad tos būs pie kā piemetināt? W210/W202 vairs nav virsbūves detaļu, ko varētu apstrādāt ar smilšu strūklu, jo caurumu dabūt var vienā mirklī. Rūsai tas pats — kad iemetusies, tad aiziet kā kūlas ugunsgrēks. Vienmēr esmu domājis, ka W210/W202 un jaunākiem sliekšņus maina tikai pēc avārijām, jo ja tie sarūsējuši, tad tas auto viss pagalam. Nezinu, varbūt kļūdos, varbūt profilaksei jānomaina, kamēr rūsa vēl maza. Ka te nav kā ar, piemēram, W123, kas pa gabalu var izskatīties labs, bet pārklāts ar tik biezu mastiku un citu aizsargslāni, ka no maza caurumiņa labošanas izrādās, ka jāmaina visa grīda.

Nē, man ir traki, bet grīdas problēmas ir tikai priekšdaļā, un sliekšņi ir normāli pa vidu, ap domkrata vietām ir bēdīgi, jau domkrats ir bijis palicis slieksnī.

11. Aprīlis 2015, 12:05

Uzzināju, ka ir cilvēks pie mums, kas pārdot alvotos sliekšņus, tāpēc rodas jautājums, ar ko viņi atšķirsies no tiem, kurus es iegādātos veikalā?

11. Aprīlis 2015, 13:58

salventiy rakstīja:Uzzināju, ka ir cilvēks pie mums, kas pārdot alvotos sliekšņus, tāpēc rodas jautājums, ar ko viņi atšķirsies no tiem, kurus es iegādātos veikalā?

Atšķirtos ar uzklāto alvas kārtiņu. Un būtu pamatīga atšķirība cenā, jo pasākums nav lēts. Tas ir veco laiku paņēmiens pretrūsas apstrādei, tiesa, visai dīvaini, ja Tev piedāvā alvotus sliekšņus, bet restauratori sūdzas, ka nevar atrast alvošanas speciālistus, kas to tiešām prastu pareizi paveikt restaurējamiem auto. Tiesa, ja es kaut ko saprotu, tad metināt pēc alvošanas ir muļķīgi, jo alva metināšanas procesā uzkarst, izkūst un notek nost, tāpēc piedāvājums šķiet diezgan dīvains.
Publicēt atbildi