Man šodien sāka kustēties spogulis, vadītāja pusē, no korpusa izņēmu pašu spoguli, un gribētu uzzināt, kā viņš stiprinās, kā ielikt atpakaļ, varbūt ir kādas bildes/shēmas?
Ja noņēmi, tad tak tāpat uzliksi — tur viss primitīvi uz klipšiem, tāpēc tik viegli nozagt! Vienīgais — lai uzliktu stikliņu kārtīgi virsū, labāk noņemt plastmasas dekoratīvo uzliku no visa mehānisma. Tas arī uz pāris klipšiem, visi saskatāmi. Pasākums tik vienkāršs, ka neesmu meklējis instrukcijas internetā, attiecīgi tagad būtu jāmeklē tāpat kā Tev.
Mizx rakstīja:Ja noņēmi, tad tak tāpat uzliksi — tur viss primitīvi uz klipšiem, tāpēc tik viegli nozagt! Vienīgais — lai uzliktu stikliņu kārtīgi virsū, labāk noņemt plastmasas dekoratīvo uzliku no visa mehānisma. Tas arī uz pāris klipšiem, visi saskatāmi. Pasākums tik vienkāršs, ka neesmu meklējis instrukcijas internetā, attiecīgi tagad būtu jāmeklē tāpat kā Tev.
Kur te viss ir viegli? Vai arī Tu domāji par to, lai atdalīt pašu spoguli no plastmasas aizmugures? Un es tā saprotu, ka man spoguļa apsildes vadi ir vienkārši apgriezti un aizpīti Tā saprotu, ka tiem vadiem jādabū štekeris, un jāsataisa.
Stiklu no plastmasas nevar un nav paredzēts dabūt nost, tur visa apsilde iekšā, kam vēl arī aptumšošanās. Piestiprināšana pie bildē redzamās ripas ir vienkārša, ja ir visi klipši vietā, stiprinājumi uz spoguļa nav aplauzti. Tikai viens veids, kā to pielikt un tur nekā sarežģīta nav.