Switch to full style
Publicēt atbildi

Spoguļi.

02. Februāris 2015, 13:53

Man šodien sāka kustēties spogulis, vadītāja pusē, no korpusa izņēmu pašu spoguli, un gribētu uzzināt, kā viņš stiprinās, kā ielikt atpakaļ, varbūt ir kādas bildes/shēmas?

Re: Spoguļi.

02. Februāris 2015, 16:41

Ja noņēmi, tad tak tāpat uzliksi — tur viss primitīvi uz klipšiem, tāpēc tik viegli nozagt!
Vienīgais — lai uzliktu stikliņu kārtīgi virsū, labāk noņemt plastmasas dekoratīvo uzliku no visa mehānisma. Tas arī uz pāris klipšiem, visi saskatāmi. Pasākums tik vienkāršs, ka neesmu meklējis instrukcijas internetā, attiecīgi tagad būtu jāmeklē tāpat kā Tev.

02. Februāris 2015, 17:57

Mizx rakstīja:Ja noņēmi, tad tak tāpat uzliksi — tur viss primitīvi uz klipšiem, tāpēc tik viegli nozagt!
Vienīgais — lai uzliktu stikliņu kārtīgi virsū, labāk noņemt plastmasas dekoratīvo uzliku no visa mehānisma. Tas arī uz pāris klipšiem, visi saskatāmi. Pasākums tik vienkāršs, ka neesmu meklējis instrukcijas internetā, attiecīgi tagad būtu jāmeklē tāpat kā Tev.

Attēls

Kur te viss ir viegli? Vai arī Tu domāji par to, lai atdalīt pašu spoguli no plastmasas aizmugures?
Un es tā saprotu, ka man spoguļa apsildes vadi ir vienkārši apgriezti un aizpīti :D Tā saprotu, ka tiem vadiem jādabū štekeris, un jāsataisa. :)

02. Februāris 2015, 18:15

Stiklu no plastmasas nevar un nav paredzēts dabūt nost, tur visa apsilde iekšā, kam vēl arī aptumšošanās.
Piestiprināšana pie bildē redzamās ripas ir vienkārša, ja ir visi klipši vietā, stiprinājumi uz spoguļa nav aplauzti. Tikai viens veids, kā to pielikt un tur nekā sarežģīta nav.

Jā, jābūt štekerim apsildei.

02. Februāris 2015, 18:19

Te momentā atradu sarežģīto veidu bez plastmasas noņemšanas:

Ja plastmasu noņem, tad vispār uzdevums pirmklasniekam. Protams, ja Tev tur viss kā vajag, nevis nolauzts, pazaudēts un neoriģināls.

02. Februāris 2015, 18:25

Nu, re, te arī normāla instrukcija — nekā sarežģīta! YouTube ir VISS!
Publicēt atbildi