Publicēt atbildi

grab amortezators

30. Decembris 2013, 17:31

manam mercedes e220 w210 2003 gada unversalam. iebraucot maza bedre ir troksnis ita kautkas atsistos labaja puse no pakalas un kad griezos straujak pa labi likuma tad ari ir jutams sitiens no pakalpuses.. vai tas varetu but saistits kas ar pneimo amortezatoru vai kads ir saskaries ar ko tadu..

Re: grab amortezators

30. Decembris 2013, 17:36

uz bedri uzbraucu un ar savu aci neko aizdomigu neredzeju bet nopunķojies nekas nav un apskate ari viss ok. domaju ja amortezatoram gals kas skruvejas klat pie virsbuves sapuvis bet tur ari viss svaigs

30. Decembris 2013, 17:41

E-klasēm tur "miljons" detaļu, kas var tā trokšņot. Ja eļļa no hidrauliskās sistēmas nezūd, amortizators nav eļļains, tad tas nav pie vainas un strādā labi.

30. Decembris 2013, 17:48

tur jau ta lieta kad ta hidrolika savienota ar stures pastiprinataja reiku un plis man sture smagi griezas. grab man vins pa bedrem bet cauri nesit nekas

30. Decembris 2013, 17:58

Sataisi stūres pastiprinātāju un tad klausies! Jo teorētiski sistēmā spiedienam tāpat jābūt, varbūt tikai par mazu un viss.

30. Decembris 2013, 18:09

es tieši to pašu iedomajos bet vaitad to spiedienu nedod tie pneimo akumulatori

30. Decembris 2013, 18:20

black20 rakstīja:es tieši to pašu iedomajos bet vaitad to spiedienu nedod tie pneimo akumulatori

Tie ir tikai akumulatori, "buferzona", visu dara sūknis, jo tas tieši braucot strādā: pielāgo sistēmu ceļa apstākļiem un auto svaram.

30. Decembris 2013, 18:36

paldies ceru ka tas ari bus celonis
Publicēt atbildi