Publicēt atbildi

Re: sture smagi sturejas

30. Decembris 2013, 18:43

iepriekšēja reika man punķojas no visiem sturiem un tad nomainiju reiku kura nepunķojas un izmasaja man 80 ls vel tai reikai tur kautkads pretslides sensors ar vadu un kad pirku tad esot nonemta no ejosas masinas bet nu ta veca reika jau punkojas tad kad nopirku masinu un iespejams ka ieprieksejais saimnieks bus pabraucis bez limeņa. eļa man ir pec kataloga 1 litrs kautkadi 7 ls sistema kadi 1,600 iegaja..

30. Decembris 2013, 18:52

Visas tās noņem no ejošām mašīnām, tikai šrotos pie mums nonāk līdz pēdējam nobrauktas — tā ir galvenā problēma. Maz cerību, ka reika pirms tam īpaši kopta un eļļa pieskatīta, mainīta. Skaidrs, ka reiku nedrīkst ņemt no tādas, kam bijusi frontāla avārija, jo nevar zināt, vai rezultātā arī reika nav bojāta.

30. Decembris 2013, 19:01

Stūres pastiprinātāji atšķirās ar darba spiedienu. Uz sāna jābūt rakstītam cik bārus tas ražo.
Nezinu kā W210, bet W124 (domāju, ka nebūs liela atšķirība) sietiņa filtrs ir atī pašā sūknī, pie kura tiek klāt tikai izjaucot sūkni. Iespējams, ka arī tur ir meklējama vaina.
Dūkoņa griežot stūri zemos motora apgriezienos un vieglāka stūre pie paaugstinātiem apgriezieniem principā tieši norāda uz sūkņa ražības nepietiekamību, kas var būt izraisīta arī aizsērējošo filtru dēļ.

31. Decembris 2013, 01:37

paldies jums :) tiku pie mazas skaidribas

11. Janvāris 2014, 23:34

nomainiju hidrosukni un tagad sturi ar vienu pirkstu var pagriest :) w210 pikapam ir viena veida suknis ar tris pievadiem kas paredzets klirensa piekarei :)
Publicēt atbildi