22. Novembris 2017, 15:21
Sveiki!
Tātad manas govs (W210 Universālis) aizmugurējā piekare atkal sāk kļūt tāda, kādai taj nevajag būt. Pats no tā neko daudz nesaprotu un netaisos remontēt, tapēc vēršos pie jums ar jautājumu - kurš kantoris Rīgā vai ap Rīgu nodarbojas ar HIDRAULISKĀS piekares remontu? Pneimo piekares remontā mani pasūtīja na..., jo viņi ar to neņemoties.
Būtu labi, ja iemestu numuru vai adresi (web/ielas nosaukumu un mājas numuru).
Paldies!
23. Novembris 2017, 07:43
Jebkurā normālā MB servisā, jebkurā šeit servisu sadaļā pieminētā. MB tā sistēma kā vienīgais iespējamais standarts daļai modeļu jau kādus 40 gadus un ir pilnīga ikdiena servisos.
23. Novembris 2017, 07:50
Universāļiem, cik man ir zināms, tad aizmugurējiem amortizatoriem ir izplatītas 2 kaites. Vai nu sāk klabēt dēļ amortizatora apakšējā lodbalsta, kurš atsevišķi nav maināms, tātad jāmaina amortizators. Vai arī aizmugure paliek cieta, kur pie vainas ir kompensācijas/izplešanās rezervuāri, tautā saucamie bumbieri. Attiecīgi, tad to nomaiņa.
23. Novembris 2017, 09:03
benzman rakstīja:Universāļiem, cik man ir zināms, tad aizmugurējiem amortizatoriem ir izplatītas 2 kaites. Vai nu sāk klabēt dēļ amortizatora apakšējā lodbalsta, kurš atsevišķi nav maināms, tātad jāmaina amortizators. Vai arī aizmugure paliek cieta, kur pie vainas ir kompensācijas/izplešanās rezervuāri, tautā saucamie bumbieri. Attiecīgi, tad to nomaiņa.
Vēl gadās vienkārši caurums sistēmā no vecuma, nolietojuma.
23. Novembris 2017, 21:19
210 jau viegli tos bumbierus nomainīt, jo nav tik @#%$@#^% vietā kā 124.
Jautājums ir ,kā tas ir ,ka uzvedās kā nevajg?