29. Oktobris 2014, 20:32
29. Oktobris 2014, 20:34
31. Oktobris 2014, 20:03
21. Decembris 2015, 20:42
21. Decembris 2015, 21:25
TheLacis rakstīja:Sveiki
Es šeit jauniņais, meklēju, bet sev nepieciešamo informāciju neatradu. Sākšu ar to ka man ir w210 e klases katafalks. Viņš ir starp asīm pagarināts pa 60 cm un man tā šķiet ka smagāks, jo vācietis teica ka aizmugurē 500kg točna var likt.. Man viņš pēdējā laikā sācis dikti šūpoties. Uz šosejas lēzenās bedrēs viņš met pakaļu gaisā, bet asākās bedrēs ir nenormāls bāziens, troksnis, itkā tas tilts mēģinātu norauties no mašīnas. Auto pābūvēts Vācijā un liekas ka viņi tur kautko netā sabūvējuši, jo tās lielās bukses ar kurām pieskrūvēts tilts pie mašīnas raujās nost ik divreiz gadā. Amortizātora apakšējie gali ir ar baigāko lufti. Man mājās ir vēl viens tilts no tāda paša merša ar visiem amīšiem, tik negribās mainīt bukses, smilšot un ieguldīt naudu ja tas viss jūk kopā.
Pagaidām man ir 2.4 bīdelis ar rwd, bet pavasarī likšu iekšā 3.2 un awd.
Mans jautājums ir sekojošs
1)Vai ir kautkādi replacement kits lai nav cakars ar tiem hidro baloniem? Nu tur coil tipa (atspere ar amīti centrā)
2)Vai es varu visas bukses salikt poli?
3)Vai šī aizmugures piekare ir slimība visiem w210?
21. Decembris 2015, 21:36
Par tām coilām, es netā skatījos ka itkā piedāvā kautākad alternatīvas, bet nesmu dross vai tas būsblabu. Tāmdēļ arī jautāju.21. Decembris 2015, 23:24
TheLacis rakstīja:AWD nebūs pirmais kas tiks būvēts un officiāli to nevar jo ir iejaukšanas virsbūves nesošajā konstrukcijā. Tur ir savs zamuts kas paliks boslēoumā ;) Par tām coilām, es netā skatījos ka itkā piedāvā kautākad alternatīvas, bet nesmu dross vai tas būsblabu. Tāmdēļ arī jautāju.
Mans brālis.mehāniķis, kuzovšiks ar 25 g stāž un nesaprot kāpēc tās bukses un amīšu ārda ārā. Viņa vienīgā doma ir dēļ pagarinātā kardāna, jo viņš arīdzan ir 60cm garāks un ar iekareno gultni. Iespējams ka šis kardāns rada tādu kā pātagas efektu kur galā ir mans tilts. Žēl.ka neko.nevar sadomāt.
Tad mazais jautājums, vai amīša apakšējo.lodbalstu var nomainīt? Pats amītis tīrs un nesulo, bet tā daļa kur skrūves iet cauri, ļurkājās kā Pērnavas ielas meites vārti...