Publicēt atbildi

Re: Elek. logu pacelaji.

20. Novembris 2015, 20:09

Tas ir pagaidu risinājums līdz tehniskai apskatei. Tagad tajā pārbauda visas siksnas, logus, durvis.

20. Novembris 2015, 22:51

Mizx rakstīja:Tas ir pagaidu risinājums līdz tehniskai apskatei. Tagad tajā pārbauda visas siksnas, logus, durvis.

pakaljeejos nepaarbauda, jau tresho gadu eju ar nestraadaajoshiem!!!

20. Novembris 2015, 22:53

Paskevakas rakstīja:
Mizx rakstīja:Tas ir pagaidu risinājums līdz tehniskai apskatei. Tagad tajā pārbauda visas siksnas, logus, durvis.

Nez. Pirms pāris gadiem Siguldā man w202 ielika 2 par nestrādājošiem aizm.elek.logiem. no durvīm strādāja, bet no vidus pogām ne.. ķēms ielika 2 toreiz

20. Novembris 2015, 23:11

Paskevakas rakstīja:

Man šomēnes pārbaudīja ejot gan pamatapskati, gan vēlreiz paskatījās atkārtotajā, kaut viss jau bija bijis kārtībā. Tāpēc par šo atgādinu. Tagad tak šiem pieaugušas prasības un pārbaudāmais, šobrīd jau sāk trenēties, no 1. janvāra tak būs solītie lielie jaunumi TA prasībās.

20. Novembris 2015, 23:44

ha, pavasarii draud pakaljeejo durvju jaukshana! :D

22. Novembris 2015, 20:04

Man neviens nekad nav spaidījis logu pogas vai aizticis airus. :hvz:

22. Novembris 2015, 20:11

piekritu. man skatee ari nekad nav parbaudiiti logi.
esmu dzirdejis legendu , ka ja logs valaa staav(nolaists) tad varot pastities vai strada.

22. Novembris 2015, 20:22

sahs rakstīja:piekritu. man skatee ari nekad nav parbaudiiti logi.
esmu dzirdejis legendu , ka ja logs valaa staav(nolaists) tad varot pastities vai strada.

Tā nav leģenda. Vēl tas ir veids kā pārbaudīt, vai priekšējie logi nav tonēti, kad daudzi bija ļoti neglīti un viņiem vajadzēja slēpties tumsā. Atverot līdz galam un tā atstājot ir mēģinājuši noslēpt tonējumu. Šofera logs vispār neizbēgami jāvirina komunicējot ar TA inspektoru, caur durvīm nav pārāk ērti.

22. Novembris 2015, 23:05

Mizx rakstīja:
sahs rakstīja:piekritu. man skatee ari nekad nav parbaudiiti logi.

Tā nav leģenda. Vēl tas ir veids kā pārbaudīt, vai priekšējie logi nav tonēti, kad daudzi bija ļoti neglīti un viņiem vajadzēja slēpties tumsā. Atverot līdz galam un tā atstājot ir mēģinājuši noslēpt tonējumu. Šofera logs vispār neizbēgami jāvirina komunicējot ar TA inspektoru, caur durvīm nav pārāk ērti.

hah jaaa tas gan:D
Publicēt atbildi