25. Decembris 2013, 23:41
gads 1998, paldies mekleeshu tikai kaadi priekshlikumi ko ar vinju iesaakt, no bildes izskataas ka tur var kaut ko mainiit pa daljaam, nu un varbuut kaadam ir w210 uz jaukshanu ar to ko es mekleeju,
paldies
26. Decembris 2013, 10:24
Man majas ir viens lieks bloks, varu iedot pameginat
26. Decembris 2013, 16:08
29. Decembris 2013, 16:12
Paldies vw26 par bloku, bet diemzheel tur tik daudz pini atskjiras ka nemaz nemeegjinaashu palaist lai ko nenosvilinaatu.(atvediishu bloku atpakalj tuvaakajaas dienaas)
Man nepiecieshamaa detalja ir
NR. A 000 540 00 72 ja nu kaadam ir uz jaukshanu
06. Janvāris 2014, 09:24
Nu ir tā ka zinātniskās bakstīšanas metode nepalīdzēja un shis bloks nav pie vainas. Vakar atvienoju akumulātoru, atdzīvināju logus, bet shodien jau atkal nestrādā vadītāja puses logs, spoguļa apsilde vadītāja durvīm(otrā pusē strādā gan apsilde gan logs) un skjiet ka kāds no signalizācijas sensoriem, jo mašīna atveras tikai kad atslēgu spiež pie paša loga, ANY DOUBTS???
06. Janvāris 2014, 09:57
Par signalizāciju — ja veras tikai pie paša loga, tad sāc ar bateriju maiņu.
Par pārējo — vai esi mēģinājis pieslēgt pie datora un nolasīt kļūdas? Tagad vēlreiz pārlasot pamanīju, ka spogulis nesilda. Man spoguļa stikliņš bija sagājis uz īso un tas sāka pa vienai slēgt laukā auto elektroniku. Akumulatora atvienošana varētu kādas kļūdas padzēst un tāpēc viss atkal strādā. Varbūt Tev arī spoguļa stikliņš pie vainas?
06. Janvāris 2014, 11:09
Neko sev variants?!?!?

Nee, cik sleedza pie datora neko neraada, bet atsleega tik tuvu jaaliek tikai tad, kad saak zust spogulis un logi, kad atkal restartee akumulātoru, viss chiki, sleedz valjaa no vairaakiem metriem.
tad piedaavaajums ir atvienot spoguli un tad restarteet akumulaatoru un skatiities, labi, vismaz kaut kaada nodarbe!
06. Janvāris 2014, 11:20
Ja kļūdu nebija, tad nezinu, vai manis ieteiktais var palīdzēt. Ja kļūdas mēģināji nolasīt ar kādu kreiso / universālo programmu, tad gadās, ka neredz problēmu. Kā arī īsais spoguļa apsildē (iekšā pašā spogulī) esot ļoti netipisks defekts, nezinu, vai varētu būt tāda pati vaina. Kaut gan ja kādreiz spoguļi zagti, tad varbūt ir kāds īsais kaut kur durvīs un tāpēc kaut kas nestrādā.
07. Janvāris 2014, 22:59
ar manu W210 tieshaam dziive skjiet jautraaka
shodien kaarteejo reizi paarlaadeejot akumulaatoru nobraucu vien paaris kvartaalus un pazuda povorotnjiki un signaals, zheel ka slotinjas nepameegjinaaju
izskataas ka Tev Mizx buus taisniiba par iiso, bet jautaajums kaa vinjsh izveelas mezglu kuru atsleegt, kapeec shoreiz elektronika uz stuures

un pats galvenais kur to iiso mekleet?!?!?!?
20. Novembris 2015, 19:21
Solution!!!
Ja ir shitaadas probleemas kaa man, pie vainas var buut kljuuda kaadaa no blokiem, vai driizaak iisais. Lai testeetu kursh bloks ir pie vainas ir jaatvieno visus blokus pa vienam, un tad kaadu laiku jaabraukaa, skatoties vai kaut kas atkal neatsleedzas. Njemot veeraa ka dazhi no blokiem nav viegli pieejami, atrodas zem durvju apshuvuma, ir labaak atrast CAN bus shtekeri un atvienot pinus pa vienam. Manaa gadiijumaa bija nospraadzis viens no aizmugureejo stiklu blokiem. Durvis jaukt pagaidaam negribas, visu atvienoju Can Bus un nu jau triis meeneshus baudu mieru!! Can Bus atrodas zem sliekshnja plastmasas uzlikas blakusseedeetaaja pusee.