Switch to full style
Publicēt atbildi

akumulators izladejas ,nevar atslegt

21. Oktobris 2013, 15:10

Man w210 1998 3.2 benzins. Paris nedelas staveja pie majas,izladejas akis,nevaru ar pulti To atvert un mazaa atsledzina arri izmantojot nevar atslegt,ko Man darit ? iesakiet ludzu ?:)

Re: akumulators izladejas ,nevar atslegt

21. Oktobris 2013, 15:26

W202 esam mūķējuši vaļā, pieslēdzoties pie ģeneratora. Čakars ar līšanu apakšā, bet palīdzēja. :D

21. Oktobris 2013, 15:34

Kaa tas notiek reali?

[Izdzēsts]

21. Oktobris 2013, 15:35

Šo ierakstu izdzēsa Kurjers - 21. Oktobris 2013, 15:36.
Iemesls: kļūda

21. Oktobris 2013, 15:45

Paņēmām akumulatoru un līdām apakšā, un slēdzām ar vadiem klāt + pie ģeneratora (tur bija tāda liels uzgrieznis or smthin) un nu - ir mīnuss, to jau viegli atrast. Strāva tur, protams, minimāla, bet durvju atvēršanai pietiek.

Tehniskāku aprakstu vajadzētu kādam citam paprasīt. Es atceros tikai baigu čakaru... :D

21. Oktobris 2013, 20:00

Ideja laba, galvenais lai kāds donkrats pie rokas.

21. Oktobris 2013, 20:04

Mūsu gadījumā pat domkratu nevajadzēja. :D

21. Oktobris 2013, 20:13

Caur bagāžnieku nejauši salonā netiec? Bagāžniekā pašā gan nevaru iedomāties iespēju "pieslēgties" akumulatoram.

Patiesībā ceru, ka šādu forumu apmeklētāji zinot, cik bieži ir problēma ar tikšanu iekšā savās automašīnās, tomēr saved kārtībā vismaz vienu slēdzeni tieši šādiem gadījumiem... Lai gan cilvēki labi ja mācās no savām kļūdām, svešas skar vēl mazāk.

21. Oktobris 2013, 21:25

Mizx rakstīja:Patiesībā ceru, ka šādu forumu apmeklētāji zinot, cik bieži ir problēma ar tikšanu iekšā savās automašīnās, tomēr saved kārtībā vismaz vienu slēdzeni tieši šādiem gadījumiem...

Manam auto piem bagāžnieks jāatrauj ar tādu spēku,ka neviens no malas neiedomāsies,ka tas nav aizslēgts :haha:

Un es arī to nemaz neslēdzu!

Un ja kas,tad vadītāja durvis var atslēgt ar jebkuru priekšmetu,kas ir plakans - piem ar 2s monētu!Bet to arī neviens nezin! :D :mhihi: UN mašīnā neko vērtīgu parasti neglabāju.Un mašīna tik veca,ka sen jau zagļus neinteresē :crazy:

21. Oktobris 2013, 21:38

Ugis rakstīja:
Mizx rakstīja:Patiesībā ceru, ka šādu forumu apmeklētāji zinot, cik bieži ir problēma ar tikšanu iekšā savās automašīnās, tomēr saved kārtībā vismaz vienu slēdzeni tieši šādiem gadījumiem...

Manam auto piem bagāžnieks jāatrauj ar tādu spēku,ka neviens no malas neiedomāsies,ka tas nav aizslēgts :haha:

Un es arī to nemaz neslēdzu!

Un ja kas,tad vadītāja durvis var atslēgt ar jebkuru priekšmetu,kas ir plakans - piem ar 2s monētu!Bet to arī neviens nezin! :D :mhihi: UN mašīnā neko vērtīgu parasti neglabāju.Un mašīna tik veca,ka sen jau zagļus neinteresē :crazy:

Es arī par W123 universālu tā domāju līdz kādā naktī tam pazuda sānu stikls. Vēl nepatīkamāks izrādījās pārsteigums, ka šrotos vispār nebija W123 stiklu ar oriģinālo tonējumu, bet parastais blakus citiem tonētiem izskatījās traģiski, pietonēt neviens arī neuzņēmās. Nācās pasūtīt jaunu oriģinālo...
Publicēt atbildi