Switch to full style
Publicēt atbildi

Negrib škilties.

14. Jūnijs 2015, 16:03

Labdien.
Man ir problēma ar manu w210 e220 1997 gada.
Lieta ir tāda, ka tad kad lieku atslēgu aizdedzē viņš viņu atpazīst, stūre atbloķējas, visas lampiņas uz paneļa deg, bet bieži vien gadās tā, ka kad griežu līdz galam ir pilnīgs klusums, nekas nenotiek.
Citreiz iedarbojas ar trešo reizi, citreiz pēc 20 minūšu mēģinājumiem iedarbojas.
Starteri esmu restaurējis, masas vadi iztīrīti, kontaktgrupa un atslēga arī iztīrītas.

Kāds var lūdzu kaut ko ieteikt? kas varētu būt pie vainas? vai arī iesakat kādu labu MB elektriķi Rīgā.

Re: Negrib škilties.

14. Jūnijs 2015, 16:09

Minējums varbūt visai muļķīgs, bet tā kā pirmā doma ir par nepietiekamu strāvu, kontakta neesamību, tad vai esi apskatījis maģistrālo vadu no akumulatora? Man ir teikts, ka tā kā tas iet pa šofera grīdu un vietās, kur W210 diemžēl bieži ir mitrums, caurumi utt, tad tas vads arī tiek bojāts un vienkārši var nepadot vajadzīgo strāvu startam. Minu uz dullo, bet servisos esmu ticis brīdināts, ka ar šo vadu varot būt problēmas, personīgas pieredzes nav.

14. Jūnijs 2015, 16:28

Mizx rakstīja:Minējums varbūt visai muļķīgs, bet tā kā pirmā doma ir par nepietiekamu strāvu, kontakta neesamību, tad vai esi apskatījis maģistrālo vadu no akumulatora? Man ir teikts, ka tā kā tas iet pa šofera grīdu un vietās, kur W210 diemžēl bieži ir mitrums, caurumi utt, tad tas vads arī tiek bojāts un vienkārši var nepadot vajadzīgo strāvu startam. Minu uz dullo, bet servisos esmu ticis brīdināts, ka ar šo vadu varot būt problēmas, personīgas pieredzes nav.

To gan neesmu čekojis. Paldies, paskatīšos. Ir vēl citi pieņēmumi?

Ā, un vēl jautājums - esmu cilvēks nezinošs, tāpēc stulbs jautājums - kāpēc vecais īpašnieks ir uzlicis atsevišķu signalizāciju (papildus neoriģināla pults, kura ir visām citām mašīnām)? Kāds varētu būt tam iemesls, kā Jūs domājat?

P.S. slēdzot ciet ar oriģinālo pulti, aizslēdzas visas durvis, bet automātiski ieslēdzas ''avarejkas''.

14. Jūnijs 2015, 16:31

Oriģinālā jau var nebūt nekāda signalizācija, bet tikai centrālā atslēga ar infrasarkano distances vadību. Pret zādzībām tā neko varētu nenosargāt un uzlikta neoriģinālā Latvijā ir gandrīz vai obligāta.

03. Septembris 2015, 18:03

Mizx rakstīja:Oriģinālā jau var nebūt nekāda signalizācija, bet tikai centrālā atslēga ar infrasarkano distances vadību. Pret zādzībām tā neko varētu nenosargāt un uzlikta neoriģinālā Latvijā ir gandrīz vai obligāta.

Man bija uzlikta signalizācija uz oriģinālās atslēgas, kad signalizācija sāka čakarēties un vienā dienā mašīnu vairs nevarēju atslēgt, tad uzliku signalizāciju uz atsevišķas pults, lai nenočakarētu vienīgo atslēgu, kurā ir čips, kas nostrādā, kad atslēgu iespraud aizdedzē. Baterijas tika izņemtas laukā un atstāta funkcija, atslēga + čips. Čips strādā bez baterijas. Dublikāta izgatavošana tādai atslēgai latos bija 200, ko man paprasīja... Uzliku pa 70 Ls jaunu siģeni un braukāju tālāk.
Publicēt atbildi