06. Septembris 2015, 12:20
Par originalo prasa kosmisku ciparu
06. Septembris 2015, 13:03
Nav nekāds brīnums, ka devēji birst nost! Citreiz pat originālais ražotājs var ražot sliktākus devējus kā lētākā gala ražotājs. Tāpēc, ja sanāk ķibeles ar viena ražotāja devējiem, citreiz labāk ir pamēģināt kādu citu ražotāju, neskatoties uz to, ka tas ir letāks/nepopulārāks.
08. Septembris 2015, 19:25
Mnja....
nomainiju jauno sensoru uz vel jaunaku
pielaidu viss kartiba pieleca, braucu ari viss ok ka iedod gazi lidz galam ta noslapst..
kas ta vinam vel par problemam var but?....
09. Septembris 2015, 07:40
Devējs stāv uz spararata? Varbūt spararats atskrūvējies?

Tā jau viskautkas var būt. Apskaties vai devēji ir identiska garuma. Viņiem ir jāstāv "lasītāja" tiešā tuvumā. Pietiek, ja attālums par 1-2mm atšķiras kā jau var taisīt ziepes. Varbūt elektriskajā sistēmā ir kaut kādas problēmas, kuras svilina devēju nost.
09. Septembris 2015, 10:24
Nu vo tgt servisa saka ka spiediena reguletajs uz rampas čakare pratu...
vel 130eur
10. Septembris 2015, 12:49
nebster rakstīja:Nu vo tgt servisa saka ka spiediena reguletajs uz rampas čakare pratu...
vel 130eur

Degvielas spiediena reguletajs analogs maksā ~50 € (oriģināls varētu arī būt tavi nosauktie 130€)
Man tikko bija līdzīga problema, sākumā noklājās sadalenes devējs, simptomi līdzīgi kā tu te minēji.
Nedēļu pabraucu un atkal tas pats, tikai tad jau kloķenes devējs nobira. Abi sensori ir saistīti un pie kompja pieslēdzot rāda craftshat/ camshaft kļūdu, ja servisā nav normāla programma tad tās kļūdas arī var neparādīt.
Man abi sensori izmaksāja 50 € + darbs. Kloķenes devējs bija iepuvis un ārā nenāca, pusi nolauza, bet lai otru pusi izviltu norāva kārbu nost, 70 € darbs.
Ja degvielas spiediena regulētajs pie vainas tad to var elementāri pārbaudīt atvienojot trubiņu. Ir kam tas vakumreguletajs ir zem haubes, bet manam pie degvielas sūkņa.
10. Septembris 2015, 13:13
Uz reila nav spiediena reguletajs, tur ir spiediena devejs, spiedienu regule pie sukna. Parasti ja nevar pieskilt tad klokvarpstas devejs, ja karsts un auksts lec un pa vidu nelec tad sadalenes devejs, motors var ari bez vina stradat, bet bez klokvarpstas deveja nevar.
10. Septembris 2015, 13:53
vw26 rakstīja:Uz reila nav spiediena reguletajs, tur ir spiediena devejs, spiedienu regule pie sukna. Parasti ja nevar pieskilt tad klokvarpstas devejs, ja karsts un auksts lec un pa vidu nelec tad sadalenes devejs, motors var ari bez vina stradat, bet bez klokvarpstas deveja nevar.
Manam simptomi bija identiski gan pie sadalenes devēja gan pie kloķenes, takā es, viennozīmīgi, neteiktu ka tik precīzi var noteikt kurš no sensoriem ir noklājies tikai pēc tā kā lec vai nelec silts un auksts. Šīs problēmas var atrisināt ļoti elementāri normālā servisā, uztaisot diagnostiku, un nevajag pirkt vecām mašīnām oriģinālos sensorus pa 130 €, analogas detaļas maksā lētak un reizem kalpo ilgāk ka oriģinālas. W210 jau nav tas auto, kuram pirkt visu oriģinālo, gan nebus ilgi jāgaida līdz uzradīsies jauna ķibele, jo īpaši 2.0 un 2.2 CDI. Kam maciņš atļauj var pirkt, kā saka skopais maksā divreiz bet bagāts lec divu dir*u augstumā.
10. Septembris 2015, 14:05
Kad busi salicis analogos devejus un nomainijis vinus divas reizes tad sapratisi par ko iet runa
10. Septembris 2015, 14:53
Šie stāsti par analogajām detaļām un to kvalitāti, ka tie ir pēdējie sūdi var mainīt ik pēc pāris mēnešiem...
Noiets etaps, savam auto absolūti neko oriģinālu neesmu licis izņemot lietotu dienas gaismu adapteri, braucu jau 4 gadus, nevienu no mainītajām detaļām neesmu mainījis atkārtoti, tapēc nestāsti man ka analogas ir sū*i. Ar teorijām mētāties nav māksla, iz dzīves ir pavisam citādāk. Jūtu līdzi tiem, kam ir bijusi slikta pieredze reāli dzīve nevis domu un fantāziju lidojumos, man tfu tfu paldies Ķīnai, Taivānai un citām burvīgam zemēm, problēmu nav.