Publicēt atbildi

Re: Uzsilis motors knapi aizkjelas?

11. Maijs 2014, 09:49

1996 gadā var būt tikai OM604 un ja 2.2 tad ar lucas sūkni.

11. Maijs 2014, 10:12

Ar to Lucas ari vajag sakt

11. Maijs 2014, 11:00

Atcerējos, man toreiz nojauca visu kas vien jaucams, sākot ar ģeneratoru, starteri, sūkni utt, bet vaina bija kaut kādā signalizācijas relejā kurš sakarstot nedeva kontaktu, spoles vainas pēc.
Iztērēts bija kaudze piķis, kādi 5-6 evokuatori, jo noteikt kas par vainu var tikai tad kad nelec, finālā relejs 5ls!
Tas tikai kā info

11. Maijs 2014, 11:06

vaina izklausās ar degvielas padevi :crazy: sāktu noteikti ar degvielas filtru, sūkni un vai nav no trubiņam noplūde :crazy:

11. Maijs 2014, 22:51

Motors nav CDI parastais Motors 2.2 dizelis bez turbinas!

Filtri(visi) tika mainiti aptuveni pusgadu atpakal...+ Kvelsveces arii!
Degvielas filtrs varetu but pie vainas?Par sprauslam gan jaa arii domaju moshka :(

11. Maijs 2014, 22:58

par sprauslām :crazy: vai klaboņa un dūmo

11. Maijs 2014, 23:07

Es jau sāktu ar lētām lietām un noteikti ar diagnostiku pie elektriķa. Ja silts nelec, tiešām vaina var būt arī kādā elektronikas detaļā. Man savā laikā W124 gan ar Benzina dzinēju, bija beigts viens relejs un pie starta siltam nepalaida sūkni. Remonts bija elementārs 2min jautājums. Relejs toreiz maksāja kādu 5-cīti.

12. Maijs 2014, 00:31

Paldies visiem par padomiem. lkm buus taa arii jaadara...
saakumaa pats nomainiisu degvielas filtru,ja tas nelidzees , tad vediisu pie datorica :)
paskatiijos,ka man 1 trubina (vina ir ar tadu ka materialu parvilkta- ar diegiem)un pa vidu sanaak ta plastmasas trubina vot tas audums itkaa ir mitrs bet vairak izskatas pec ellas ,nesmird arii peec diizela, bet lkm tur arii mosh ir taa vaina...!

12. Maijs 2014, 00:32

un par klabonu& dumiem. neduumo vsp un klabona nu varetu but ,ka nedaudz ir gan...!

23. Maijs 2014, 07:57

labdien. biju attaisiijis valaa motora vaku ( to plastmasu) skatos viss slaps degvielas trubinas laida garaam...pietam pilniigi visas (tiesi taas adbratkas) nomainiiju un nomainiiju arii degvielas filtru... bet rezultaataa nekaada atskiriiba...!
pamaniiju to,ka tmr nav taa,ka neskelas uzsilis motors, bet neskelas arii uzreiz peec 1maas aizskelsanas...begt tad es vsp neko nesaprotu kpc 1x aizskelas ideaali bet peectam uzreiz noslapeejot neskelas(nu ar gruutiibaam aizskelas)??
Publicēt atbildi