Switch to full style
Publicēt atbildi

2.9TD uz 2.5TD

27. Marts 2015, 17:30

1. Kāda starpība ir starp E-klases un C-klases 2.5 TD, manuprāt, cik es zinu, nekādas.
2. Gribēju uzzināt, cik reāli būtu pamainīt w210 2.9TD uz 2.5TD? Kas tur traki atšķirtos?

Cik redzēju, E-klases ar šādu dzinēju(2.5TD), praktiski nav, kāds ir , bet nav nekādas lielās izvēles.
Gribētu uzzināt profesionāļu viedokli, cik tas ir reāli?

Re: 2.9TD uz 2.5TD

27. Marts 2015, 17:31

Bet priekš kam? :hvz:

27. Marts 2015, 19:05

Ja kas, tad man šķūnīti mētājas ejošs 2.5 TD no E-klases (pilnā komplektā ar visu turbīnu un pārējo no tā paša auto). Varu piedāvāt kādam iegādāties. :roll:

28. Marts 2015, 14:07

Richy rakstīja:Bet priekš kam? :hvz:

2.5TD ir jaudīgāks, 20hp starpība, griezes moments praktiski tas pats, un patēriņš tāds pats, pat, par mazāk kā puslitru mazāks.

28. Marts 2015, 14:08

Artūrs rakstīja:Ja kas, tad man šķūnīti mētājas ejošs 2.5 TD no E-klases (pilnā komplektā ar visu turbīnu un pārējo no tā paša auto). Varu piedāvāt kādam iegādāties. :roll:

Es domātu par to, ja kāds apskaidrotu, kādas problēmas mani skartu, veicot šo swapu, ar ko būtu jāsaskaras. Pilnīgi neko nezinot negribētu lekt iekšā.

28. Marts 2015, 14:11

Tak tas 2.9TD ļoti labi čipojās,

28. Marts 2015, 14:23

vw26 rakstīja:Tak tas 2.9TD ļoti labi čipojās,

INC teica, ka apmēram 35hp varētu no čipa dabūt. Bet man tagad ir 129hp, bet tā būs 150hp, un + pieļauju domu, ka tam 2.5 arī tāpat varētu būt ar čipu, tad tie jau ir praktiski 190hp. Varētu vēl kaut ko, gribētos, lai no tā 2.5 braukt ar nedaudz vairāk kā 200hp, saprāta robežās, bet ar nelielu jaudu :D Tā teikt- kvēpu spēks :D

28. Marts 2015, 15:59

Cik bundža rūsējusi? Saswapot jau var, bet vajag ņemt uzreiz ar visiem vadiem, bet 2.9 vai 2.5 īpaši atšķirības nebūs, tad uzreiz var krāmēt 606 turbo, tādi swapi pilns internāts

28. Marts 2015, 17:04

vw26 rakstīja:Cik bundža rūsējusi? Saswapot jau var, bet vajag ņemt uzreiz ar visiem vadiem, bet 2.9 vai 2.5 īpaši atšķirības nebūs, tad uzreiz var krāmēt 606 turbo, tādi swapi pilns internāts

Pašai bundžai nav tik traki, ir sīkas buktes, ir rūsas pleķi, vistrakāk ar sliekšņiem, tiem var cauri roku izbāzt :D Nu bet nedaudz nauda tiks iekrāta, un tas tiks labots, pie reizes a'ri visu apakšu jāsataisa, bet ne par to stāsts.

Vēl vairāk gribētu ielikt 606 turbo, bet nav tā, ka tur viss ir vēl grūtāk? Lai gan, ja atrastu dzinēju ar visiem vadiem, bet vadība cita. Nebūtu slikti, ja kāds izskaidrotu par šo tik skaidri, kā Andrey45 man izskaidroja par kupeju dzinēju swapiem :D :lol: :hvz:

28. Marts 2015, 19:05

Klau... Tev šķiet ir miljons iebildumu, uzlabojumu un vēl nez kā padomā savam auto, kam sliekšņiem roku varot cauri izbāzt. Ja reiz gandrīz viss īsti neapmierina, ja uzlabojumi nevar būt būtiski un dod tikai mazu efektu, vai arī ir dārgi, tad kāpēc lai to visu darītu? Saliec iecerēto projektu naudu kaudzītē un sanāks pavisam labs auto nečakarējoties, piedevām, līdz tam varēsi braukt ar veco tik pielabojot, nevis turot garāžās X laiku, kamēr skrūvēšanas. Parasti viss neiet kā pa diedziņu un auto var palikt nebraucams uz ilgāku brīdi. Tātad - kāpēc to visu darīt, ja var vienkāršāk un labāk? Mazliet sāku atkārtoties, bet joprojām nesaprotu. Jo ja mīļš un relikvija, tad parasti auto patīk kāds ir.
Publicēt atbildi