02. Marts 2014, 13:07
Problema taada dzinejs raustas no tuksgaitas iesledzot roba bet kad brauc tad neraustas un ta ir tikai tad kad auksts dzinejs. Masina 2, 2 cdi automats. Vai ir kadam sada problema bijusi
18. Maijs 2014, 07:49
Sveiks,esi ticis galā ar problēmu,man ar tieši tas pats,nomainiju egr,kā teica elektriķis,bet tāpat viss pa vecam...
18. Maijs 2014, 10:12
gavotins rakstīja:Sveiks,esi ticis galā ar problēmu,man ar tieši tas pats,nomainiju egr,kā teica elektriķis,bet tāpat viss pa vecam...

Tieši šobrīd cīnos ar līdzīgu problēmu VW grupas auto. Tu arī pirmais servisa secinājums pēc diagnostikas — jāmaina EG vārsts un drosele arī esot pagalam. Baigi dārgs remonts sanāk. Otrā servisā paskatījās rūpīgāk — abi mezgli mehāniski strādā (OK, nav zināms, cik precīzi), tikai signāla no tiem nav nekāda, attiecīgi smadzenes paziņo, ka tie pagalam. Nezinu, kā konkrētam MB, bet VW šim, varbūt pat uz abiem attiecināms tāds mehāniski elektronisks vadības bloks. Tika nolemts sākumā to pārjaukt un iztīrīt, meklēt vainu, kāpēc nekāda signāla nav, ja viss strādā. Kad tiks skaidrībā par to, kāpēc nav signāla, tikai tad kaut ko domās mainīt.
05. Jūnijs 2014, 21:42
1999., E200 , 2,1 CDI manuāls - identiska ķibele, tikko auksts piešķilts raustās, gan tukšgaitā gan pirmajā robā bez gāzes, pie temperaturas ap 60 gradiem pazuud vaina. Biju jau divos servisos - vainu joprojam mekleeju! Bushu pateicigs par jel kadu logjisku ieteikumu. Paldies!
11. Jūlijs 2014, 08:23
Pamanīju ka tajā momenta kamēr vēl raustās, ieslēdzot pečku vai kondiķi uz kaut vai 1. robu - viss pazūd, izslēdzot - atkal raustās un tā kamēr uzsilst līdz darba °t ...
12. Jūlijs 2014, 07:43
Man ar Tā bija,mainiju visu pēc kārtas EGR GMM,nekas nelīdzēja,tikai laba elektriķa pirksts,visu off un miers.
21. Jūlijs 2014, 09:56
gavotins rakstīja:Man ar Tā bija,mainiju visu pēc kārtas EGR GMM,nekas nelīdzēja,tikai laba elektriķa pirksts,visu off un miers.
Ko nozīme visu off? EGR labi saprotu var vnk atvienot un tai šlangā ieskrūvēt skrūvi, bet GMM? Tev viņu izprogrammēja no vadības bloka? Citādāk jau slēdzas iekšā avārijas režīms, zinu ka to var vadības blokā apiet, bet cik tas maksā un kāds efekts?! Pats šobrīd braucu bez EGR, bet pievienojot nekas nemainās. GMM ta arī vel neesu dabūjis tadu kādu vajag lai patestētu it tur tā vaina vai ne! Braukāju ar kondicionieri visu laiku uz 1 roba un pagaidām viss mierīgi, tiklīdz izslēdzu tā atkal raustās, līdz uzsilst...
21. Jūlijs 2014, 19:59
Aizbraucu līdz elektri'kim,kurš uzreiz ieteica visu vadības bloku pārprogrammēt,tas man maksāja 190euro(ja nemaldos).Atdevam man jauno uzlikto EGR atpakaļ,tagad pārdodu

.Kā viņš teica,pie mūsu degvielas visa elektronika ātri aizaug,un tad sākas visas problēmas.
21. Jūlijs 2014, 22:51
EGR ir viena lieta, drīzāk saistīta ar jauno auto ekoloģijas prasībām kā reālu funkcionalitāti. Ar GMM tomēr ir mazliet citādi, tas tomēr dod svarīgu informāciju motora vadībai, lai dabūtu zirgus, dinamiku un blablabla. Ja visu elektroniku atslēdz, reāli atgriežamies pie veco laiku atmosfēriskajiem motoriem un ne vienmēr tajā labākajā versijā (ja reiz paredzēti būt pilni ar elektroniku).
22. Jūlijs 2014, 19:27
Ar zirgiem noteikti viss okey,tieši ko viņš pārprogrammēja īsti jau nezinu,bet teica ,ka visu,kas saistīts ar ekoloģiju