Publicēt atbildi

Re: w124 Coupe

06. Janvāris 2014, 22:22

Esmu 99% pārliecināts, ka viss ir oriģināls un strādā pareizi :D

06. Janvāris 2014, 22:36

cndr rakstīja:Esmu 99% pārliecināts, ka viss ir oriģināls un strādā pareizi :D

Bet Tu neesi atbildējis ne uz vienu manu jautājumu, kas varētu pierādīt to, ka strādā. Tak vismaz iedod VIN kodu, lai varam pateikt, ko ražotājs domā par Tavu auto! Citādi tagad tā stulbi sanāk, pats apgalvo, ka viss oriģināls un viss strādā kā vajag, bet sūdzies, ka pakļējie logi nestrādā kā priekšējie, bet tas savukārt MB oriģināli nav iespējams.

06. Janvāris 2014, 22:55

Ja mums netici un meklē citus avotus, te pilns apraksts no Benzworld:

Did you know you can close and open all the windows on your W124 with the key? Here's how:
When locking the car from the door or the trunk, hold the key in the locking position for a few seconds and the windows and sunroof will close.
To open the windows, unlock the doors via the door or trunk, then turn the key back to the locking position and hold it for few seconds, then turn again back to unlock and hold. All the windows will open. This will not open the sunroof, though.
When opening, if you left the sunroof popped up or slid back, it will return to how you had it as long as you do not let it close completely with the key. If you had it slid open just a little, it will open all the way.

Having trouble with your Auto-Down feature? It is controlled by the convenience module located under the rear left seat. If the window won't go down all the way by itself, the module may have to be replaced. Don't mess with the switch, motor, or regulator. This feature is controlled by the convenience module exclusively.

Un oficiālā pamācība defektu novēršanai: http://www.w124performance.com/service/w124CD2/Program/Chassis/82-0995.pdf

07. Janvāris 2014, 10:54

Nja, bagaznieka atslega lidz galam neiet ieksa un durvis nav sledzene :D

Par citu temu - lukai tads melns metals ieksa parplisa, cik noprotu ta ir tipiska problema. Meklet un mainit pasam vai var ieteikt vietu kur aizvest salabot?

07. Janvāris 2014, 11:03

cndr rakstīja:Nja, bagaznieka atslega lidz galam neiet ieksa un durvis nav sledzene :D

Par citu temu - lukai tads melns metals ieksa parplisa, cik noprotu ta ir tipiska problema. Meklet un mainit pasam vai var ieteikt vietu kur aizvest salabot?

lūku esmu pats mainījis būs bišku jāpasvīst lai to izdarītu, bet ne kas traks nav

09. Janvāris 2014, 13:34

cndr rakstīja:Nja, bagaznieka atslega lidz galam neiet ieksa un durvis nav sledzene :D

Par to, kā sistēma funkcionē (diagnosticējama) durvis slēdzot ar pulti mēs te jau vairāki iepriekš uzrakstījām, tāpēc iekopēju variantu pirms IR sistēmas ieviešanas.

P.S. Blakussēdētāja durvīs būtu jābūt slēdzenei...

12. Janvāris 2014, 12:47

Man nevienās durvīs nav slēdzene

12. Janvāris 2014, 18:11

cndr rakstīja:Man nevienās durvīs nav slēdzene

Sākumā bija instrukcija pirmajai diagnostikai ar durvju pulti. Izpildi pa soļiem un uzraksti atskaiti pa soļiem, kas notiek ko darot.

12. Janvāris 2014, 20:35

Nav oriģinālā pults, un ar esošo nekādas reakcijas nav.

13. Janvāris 2014, 15:32

cndr rakstīja:Nav oriģinālā pults, un ar esošo nekādas reakcijas nav.

cndr rakstīja:Man ir pirms feislifta modelis.

Bet fiziski pogas ir atskirigas, prieksejiem logiem un leju pogu var dzilak nospiest neka uz augsu. Saubos, ka man kaut kas ir neoriginals masina.

1) Ieliktas durvis vai vismaz IR sistēma no angļa;
2) Pults kas darbina logus un IR nav pieejama;
3) Uzliktā signalizācija ar komforta bloku nav saslēgta (vai nemaz nav saslēdzama…)
4) Priekšējie logi dzīvo atsevišķu dzīvi no pakaļējiem;
5) Pogu darbība priekšā un aizmugurē atšķiras.

Tev tur ir tāds konstruktors, ka nekas no oriģinālā nemaz nevar strādāt. Lai mēģinātu (un nevis garantēti uztaisītu) tā kā vēlies, Tev vajag ļoti labu elektriķi. Nekādu pogu pirkšana vai bloku nomaiņa nepalīdzēs, jo kādam speciālistam sākumā jātiek skaidrībā kas tur vispār sabāzts un no kura gala sākt būvēt to automātiku.
Publicēt atbildi