Publicēt atbildi

Re: W124 E420

06. Marts 2017, 11:37

Nu labi.sapratu... Es jau arii ar saviem reduktoriem uzplijos.bet tagad isti zinu ko mekleet un mekleeju...vieenigais tas ka atvalnaajums beidzaas un darbs saak atpuutai trauceet.

06. Marts 2017, 11:57

Misters X rakstīja:Mizx, Brenci, paldies par foruma kopējās atmosfēras uzlabošanu! :super:

Mizx, nu ielika Toms blogu- nu ir iespējams tur nepilnības, lai risina, ja interesē. Bet kāpēc tev obligāti jābaksta ar savu pirkstu otram acī un jānorāda par katru cenu, cik jams nepareizi domā ?

Brenci, arī mans pirmais MB bija lēts gandrīz šrots, so what ? Tu esi tos auto redzējis dzīvē, slēdzis klāt pie kompja, taisījis diagnostiku ?

Pārāk iedomīgi, kungi, esat palikuši :pn:

Mēs jau tik pieslējāmies eksistējošai diskusijai. Morāle tikai viena - jāskatās normāli blogi ar normāliem ieteikumiem, mums tak arī Domenikss noteicis vadlīnijas. Citādi sanāk skatīties šādus blogus:

06. Marts 2017, 11:58

Mizx rakstīja:
Misters X rakstīja:Mizx, Brenci, paldies par foruma kopējās atmosfēras uzlabošanu! :super:

Mizx, nu ielika Toms blogu- nu ir iespējams tur nepilnības, lai risina, ja interesē. Bet kāpēc tev obligāti jābaksta ar savu pirkstu otram acī un jānorāda par katru cenu, cik jams nepareizi domā ?

Brenci, arī mans pirmais MB bija lēts gandrīz šrots, so what ? Tu esi tos auto redzējis dzīvē, slēdzis klāt pie kompja, taisījis diagnostiku ?

Pārāk iedomīgi, kungi, esat palikuši :pn:

Mēs jau tik pieslējāmies eksistējošai diskusijai. Morāle tikai viena - jāskatās normāli blogi ar normāliem ieteikumiem, mums tak arī Domenikss noteicis vadlīnijas. Citādi sanāk skatīties šādus blogus:

Galvenais, ka tomēr iekurināja. :D

06. Marts 2017, 12:01

Nu, bet... Auto jau arī parasti beigās ierūcina.

06. Marts 2017, 12:10

Es sapratu - viss ir slikti, nekas neatbilst nekādiem reglamentiem! Gribēju drusku atsvaidzināt forumu.. Vairs ar nekādu manuprāt interesantu info nedalīšos! Tā šis forums arī paliks pusdzīvs, jo dažuprāt viss ir fufelis un nekam nevajadzīgs..

06. Marts 2017, 18:29

A vot nifiga....vajag daliities ar viskautko.pat ar mulkjiibaam....jo taa es piemeeram zinaatu ka 2.0 diizela stabilizaatora atsaitee nevar 3.0 diizela karteri iespiest nu nekaadiigi vins tur nelien.

06. Marts 2017, 18:34

TrisstaruEDZA rakstīja:A vot nifiga....vajag daliities ar viskautko.pat ar mulkjiibaam....jo taa es piemeeram zinaatu ka 2.0 diizela stabilizaatora atsaitee nevar 3.0 diizela karteri iespiest nu nekaadiigi vins tur nelien.

Viss atkarīgs no W124 gada — pēdējo gadu var. Tā ka re, tāpat vēl visu nezini un no viena video visticamāk tāpat neuzzināsi.

06. Marts 2017, 18:38

Lai cilvēks dalās, viņš taču pateica - ja kādam interesanti. :P
Ne velti saka- ja nav ko pateikt, labāk paklusē.

Zinātāji droši varēja iemest papildus informāciju zem video šeit, lai mēs zinātu to, ko nezin viņš, lai spētu paplašināt zināšanu loku, nevis vienkārši spriest, video ir mēsls vai nav.

Kauns par Jums, jaunēkļi. :baigais: :haha:

06. Marts 2017, 21:49

Kad man bij passats vinu zinaaju no priekshas liidz pakaljai..jo vislaik kkas pliisa...a ka mersim kkas sapliist tad ir pakaljaa jo mb tik reti pliist ka neesi vienkarshi saskaries ar to probleemu....nu vot passatam man bij maiss ar tiem svecvadu vaakiem svecvadiem un citaadiem borohlo...tapee ka tur viss taa suudiigi sataisiits bij a 103 motoram vieniigaa probleema kas reaali bij bij relejs..a sveces un vadus un vaaku taa pataas nezinjas deel nomainiju...

06. Marts 2017, 22:04

salventiy rakstīja:Lai cilvēks dalās, viņš taču pateica - ja kādam interesanti. :P
Ne velti saka- ja nav ko pateikt, labāk paklusē.

Zinātāji droši varēja iemest papildus informāciju zem video šeit, lai mēs zinātu to, ko nezin viņš, lai spētu paplašināt zināšanu loku, nevis vienkārši spriest, video ir mēsls vai nav.

Kauns par Jums, jaunēkļi. :baigais: :haha:

Tajā video jau nav nekādas informācijas. Faktiski tikai servisa reklāma un tas, ka datoros nekā nav, internetā nekā nav, citi servisi raustīšot plecus par to auto. Kādas detaļas gaidīja un uzstādīja (ražotāji) nepateica, kāpēc krāmējās ar reduktoru tā ari nesapratu, jo iepriekš par to it kā neko tādu nepateica. Principā video bez lietderīgas informācijas, tad grūti kaut ko papildināt / ieteikt. Materiāls laika nosišanai dīvānā ar aliņu rokā.
Publicēt atbildi