06. Marts 2017, 11:37
06. Marts 2017, 11:57
Misters X rakstīja:Mizx, Brenci, paldies par foruma kopējās atmosfēras uzlabošanu! :super:
Mizx, nu ielika Toms blogu- nu ir iespējams tur nepilnības, lai risina, ja interesē. Bet kāpēc tev obligāti jābaksta ar savu pirkstu otram acī un jānorāda par katru cenu, cik jams nepareizi domā ?
Brenci, arī mans pirmais MB bija lēts gandrīz šrots, so what ? Tu esi tos auto redzējis dzīvē, slēdzis klāt pie kompja, taisījis diagnostiku ?
Pārāk iedomīgi, kungi, esat palikuši :pn:
06. Marts 2017, 11:58
Mizx rakstīja:Misters X rakstīja:Mizx, Brenci, paldies par foruma kopējās atmosfēras uzlabošanu!![]()
Mizx, nu ielika Toms blogu- nu ir iespējams tur nepilnības, lai risina, ja interesē. Bet kāpēc tev obligāti jābaksta ar savu pirkstu otram acī un jānorāda par katru cenu, cik jams nepareizi domā ?
Brenci, arī mans pirmais MB bija lēts gandrīz šrots, so what ? Tu esi tos auto redzējis dzīvē, slēdzis klāt pie kompja, taisījis diagnostiku ?
Pārāk iedomīgi, kungi, esat palikuši
Mēs jau tik pieslējāmies eksistējošai diskusijai. Morāle tikai viena - jāskatās normāli blogi ar normāliem ieteikumiem, mums tak arī Domenikss noteicis vadlīnijas. Citādi sanāk skatīties šādus blogus:
06. Marts 2017, 12:01
06. Marts 2017, 12:10
06. Marts 2017, 18:29
06. Marts 2017, 18:34
TrisstaruEDZA rakstīja:A vot nifiga....vajag daliities ar viskautko.pat ar mulkjiibaam....jo taa es piemeeram zinaatu ka 2.0 diizela stabilizaatora atsaitee nevar 3.0 diizela karteri iespiest nu nekaadiigi vins tur nelien.
06. Marts 2017, 18:38
06. Marts 2017, 21:49
06. Marts 2017, 22:04
salventiy rakstīja:Lai cilvēks dalās, viņš taču pateica - ja kādam interesanti. :P
Ne velti saka- ja nav ko pateikt, labāk paklusē.
Zinātāji droši varēja iemest papildus informāciju zem video šeit, lai mēs zinātu to, ko nezin viņš, lai spētu paplašināt zināšanu loku, nevis vienkārši spriest, video ir mēsls vai nav.
Kauns par Jums, jaunēkļi. :baigais: :haha: