Publicēt atbildi

Re: W124 E420

04. Marts 2017, 18:40

Arii taisniba vismaz ar visadu fignju nenodarbojas....gjimenes dziive gan ciesh no taadiem projektiem.

04. Marts 2017, 20:05

Viņš ir viens un blogo ne tikai par auto, bet arī par visādiem ceļojumiem :)

05. Marts 2017, 00:30

Paupe rakstīja:Viņš ir viens un blogo ne tikai par auto, bet arī par visādiem ceļojumiem :)

Kas der visam, neder nekam... Ja gribas kvalitatīvu informāciju par MB remontu, labāk sekot šim: https://www.youtube.com/user/Mercedessource/videos

05. Marts 2017, 07:24

Tu laikam nesaprati ši projekta domu.. Cilvēks vēlas uzskatāmi parādīt, kā tas ir parastam cilvēkam nopirkt vecu auto pa smieklīgu naudu, un saskarties, risināt tās tehniskās problēmas :) Doma ir, lai cilvēki vēlreiz padomā, ar ko viņi varētu saskarties pērkot šādus auto..

05. Marts 2017, 12:34

Es to ļoti labi sapratu, bet šīs lietas neviens nemācās no ieteikumiem no malas. Visi iedomājas, ka viņiem viss būs vienkāršāk, lētāk un mazāk darba. Tas pats, kas te gadiem skaidroju, ka motoru nomainīšana pret citu, oriģināli tur nebijušu parasti ir sarežģīta un dārga padarīšana, ka tikai kādi 5% automašīnu šī darbība tiešām tiek pabeigta, pārējie ilgi pusizjaukti mētājas un parasti beigās tiek iztirgoti detaļās. Domā, ka no skaidrošanas kaut kas palīdz? — nē! Gatavi mācīties tikai no savām kļūdām, attiecīgi šādi video vienīgais, ko dara, ir rada maldīgu priekšstatu, ka katrs ir spējīgs uztaisīt kaut kādu kolhozu.

05. Marts 2017, 21:34

Tu kaut kads negatiivi noskanots...var padomat k tev naudu prasa.

05. Marts 2017, 22:05

TrisstaruEDZA rakstīja:Tu kaut kads negatiivi noskanots...var padomat k tev naudu prasa.

Negatīvi noskaņots tāpēc, ka sākumā nepaklausa, pēc tam te uzmācas ar padomiem un pēc tam pārmet, ka neviens neko šajā forumā nepalīdz un nejēdz. Patiesībā nepalīdz, jo jau jēga pārrunāta par konkrētiem tematiem, bet kādam nākas kaut ko te klabināt, attiecīgi teksti kļūst īsāki un asāki. Principā vajadzētu vienu atbildi kā bija Fredim un Ufo reklāmu sērija t.sk. autoservisā — atbilde uz klienta jautājumu par remontu bija: "NEBŪS!" Tas daudz laika aiztaupītu abām pusēm.

05. Marts 2017, 23:02

Es Mizikam piekrītu, ka skaidrošana nedz te nedz tanī youtubā reti kurajam palīdz. Labs piemērs ir tas čalis no Rēzeknes, kurš nesen nopirka w210, kas dveš pēdjās savas dzīves dienas. Cik mees te forumā laika neesam iztereejuši, lai atbilddetu uz visiem vina jautaajumiem. Viss velti. Te 124 gribeeja te w140 gribeeja. Beigās vienalga miskasti paņēma.

06. Marts 2017, 10:02

Mizx, Brenci, paldies par foruma kopējās atmosfēras uzlabošanu! :super:

Mizx, nu ielika Toms blogu- nu ir iespējams tur nepilnības, lai risina, ja interesē. Bet kāpēc tev obligāti jābaksta ar savu pirkstu otram acī un jānorāda par katru cenu, cik jams nepareizi domā ?

Brenci, arī mans pirmais MB bija lēts gandrīz šrots, so what ? Tu esi tos auto redzējis dzīvē, slēdzis klāt pie kompja, taisījis diagnostiku ?

Pārāk iedomīgi, kungi, esat palikuši :pn:

06. Marts 2017, 10:06

Mr Brencis rakstīja:Es Mizikam piekrītu, ka skaidrošana nedz te nedz tanī youtubā reti kurajam palīdz. Labs piemērs ir tas čalis no Rēzeknes, kurš nesen nopirka w210, kas dveš pēdjās savas dzīves dienas. Cik mees te forumā laika neesam iztereejuši, lai atbilddetu uz visiem vina jautaajumiem. Viss velti. Te 124 gribeeja te w140 gribeeja. Beigās vienalga miskasti paņēma.

Ar mani kā ar sievieti grūtniecības laikā - nav ne mazākas sajēgas, ko pašam gribas, vienu brīdi gribas visu, citu bridi, neko. :D
Publicēt atbildi