24. Februāris 2013, 10:55
Sveiki. Radusies paliela problēma... Noklājās signalizācija un auto vairs nevaru atslēgt. Interesanākais tas ka nevienās durvīs un arī bagāžniekā nav atslēgas cauruma kā jau daudziem MB. Kādi varianti varētu būt attaisīt durvis nedauzot stiklu... Zinu ka bagāžniekā ir viens štekers kuru atvienojot centrālā atslēga attaisās, taču kā lai tiek tur iekšā? Auto C124 kupeja... Paldies...
24. Februāris 2013, 11:24
Par šo lietu forumā ir daudz runāts. Izmanto foruma meklētāju. Ieraksti,piemēram, " atvērt durvis". Pirmais, kas "izleca" , ir :
viewtopic.php?f=30&t=5514&hilit=Atv%C4%93rt+durvis&start=0
05. Marts 2013, 22:33
man ar līdzīgs gļuks pēc brīvdienu saliem .. ar kādu 10o reizi durvis atslēdzas ..
pa ziemu it kā nekas tāds netika novērots
ja vakumpumpis sāk beigties, ar bremzēm nekādi brīnumi nav gaidāmi?
05. Marts 2013, 23:31
jjjjuris rakstīja:man ar līdzīgs gļuks pēc brīvdienu saliem .. ar kādu 10o reizi durvis atslēdzas ..
pa ziemu it kā nekas tāds netika novērots
ja vakumpumpis sāk beigties, ar bremzēm nekādi brīnumi nav gaidāmi?
kads vakumpumpis? ja domā brezēšanas speka pastiprinatāju, tad sagatavo kajas muskuļus
06. Marts 2013, 11:06
iebraucu šorīt pie elektriķa. viņš saka, ka jāskatās vakumnieks, kurš, cik sapratu dzīvo zem pakaļējā beņķa
06. Marts 2013, 14:07
ja, vakumnieks ir zem sedeklja aizmugure. Ja tas sak beigties, durvis reizem ciet neveras, valja ar ne.
06. Marts 2013, 16:43
man ciet veras labi .. vaļā niķojas
07. Septembris 2013, 13:07
tagad parādījies jauns gļuks - atveru ar pulti durvis, piedarbinu, ieslēdzu tuvās gaismas, braucu. Esmu klāt .. kā izslēdzu gaismas tā centrālā aiztaisa visas durvis .. kādam ir tā bijis?
ā un durvju vakumsūknis diezgan ilgi šņāc, skaidrs, ka kaut kur ir sūce, bet nu kāds sakars ar gaismām?
07. Septembris 2013, 13:26
Ja sūknis ilgi šņāc, ka nenokauj to. Ja pārslodze, tad visādi brīnumi gadās, tā ka labo sūkni un tad skaties!