Switch to full style
Publicēt atbildi

Lorinser bāka S124 - kas tas??

31. Jūlijs 2018, 12:57

Uwaga,
Kāds varbūt zin kaut ko sīkāk par šādu bāku?
Atrodas uz 1995 E300TD.
Attēls

Netā īsti neatrodu, kas tas par zvēru.
Paldies.

R

Re: Lorinser bāka S124 - kas tas??

01. Augusts 2018, 07:54

Kads tilpums? Nemeriji?

01. Augusts 2018, 23:01

Tas ir tieši uz bākas, vai kaut kur blakus? Nav vēl kaut kas cits no Lorinser?
Principā jau vari pats viņiem pajautāt, ko tas kods nozīmē.
Kad biju viņu ražotnē, viņi joprojām piedāvā faktiski visu faktiski visiem modeļīem, bet bākas viņi nepiedāvā. Uz tās šiltītes nav arī KBA numura, bez kuras bāku nevarētu lietot nekur, jo īpaši ne Vācijā. Un Latvijā tā skaitītos nelegāla pārbūve. Tā ka varbūt bāka ir originālā (jo OEM jau ir varianti par dažādiem tilpumiem), tūnētājiem it kā nav jēgas mēģināt taisīt kaut kādas savas, bet uzraksts varētu būt no kaut kā cita / saistīta.

09. Augusts 2018, 18:49

Mizx rakstīja:Tas ir tieši uz bākas, vai kaut kur blakus? Nav vēl kaut kas cits no Lorinser?
Principā jau vari pats viņiem pajautāt, ko tas kods nozīmē.
Kad biju viņu ražotnē, viņi joprojām piedāvā faktiski visu faktiski visiem modeļīem, bet bākas viņi nepiedāvā. Uz tās šiltītes nav arī KBA numura, bez kuras bāku nevarētu lietot nekur, jo īpaši ne Vācijā. Un Latvijā tā skaitītos nelegāla pārbūve. Tā ka varbūt bāka ir originālā (jo OEM jau ir varianti par dažādiem tilpumiem), tūnētājiem it kā nav jēgas mēģināt taisīt kaut kādas savas, bet uzraksts varētu būt no kaut kā cita / saistīta.

Uz bākas, vismaz redzami, ir tikai tā šilte.
Bagāžniekā tuvā "atvilkne" ir sekla un ar home-made instrumentu kasti, kā rādās.
Autiņš LV kopš 2011, domāju, ka šitais ir veikts agrāk, lai kas tas arī būtu.
Attēls
Attēls

R

09. Augusts 2018, 20:38

W124 universāļu bagāžas daļas lietās neesmu eksperts, jo bijis relatīvi mazs sakars, bet tādas instrumentu kastes ir redzētas vairākiem. Nezinu, vai tieši tādas, bet varbūt nemaz nav paštaisīta. Un nekā dziļa apakšā arī nebūs, jo visiem tur degvielas tvertne. Es gan par citu lietu nobrīnījos — normāli S124 izpūtēja pēdējais bundulis ir izvietots šķērsām aiz degvielas tvertnes pirms virsbūves bleķiem un bufera, bet šim kaut kāda "taisnā truba". Man tas nešķiet oriģināli. Vajadzētu nolikt divus blakus kam viss ir no rūpnīcas un šo. Var jau būt, ka izpūtējs modificēts pēc tam, kad pārtaisīta degvielas tvertne un attiecīgi pēdējam bundulim pietrūcis vietas, tikai tad prasītos oriģināla Lorinser izplūde. Bet tādas it kā nav. Lorinser netaisītu pa prasto apgrieztas un tad sametinātas trubas. Tas mani mulsina.

09. Augusts 2018, 20:50

Atradu Lorinser izpūtēju S124: https://forums.mbclub.co.uk/threads/w124-e280-exhaust-replacement.169207/ Tātad, tādam būtu jāsader ar Lorinser degvielas tvertni (ja tā ir atšķirīga) un visu pārējo, ko Lorinser varētu būt piedāvājis S124.

10. Augusts 2018, 14:56

Mizx rakstīja:W124 universāļu bagāžas daļas lietās neesmu eksperts, jo bijis relatīvi mazs sakars, bet tādas instrumentu kastes ir redzētas vairākiem. Nezinu, vai tieši tādas, bet varbūt nemaz nav paštaisīta. Un nekā dziļa apakšā arī nebūs, jo visiem tur degvielas tvertne. Es gan par citu lietu nobrīnījos — normāli S124 izpūtēja pēdējais bundulis ir izvietots šķērsām aiz degvielas tvertnes pirms virsbūves bleķiem un bufera, bet šim kaut kāda "taisnā truba". Man tas nešķiet oriģināli. Vajadzētu nolikt divus blakus kam viss ir no rūpnīcas un šo. Var jau būt, ka izpūtējs modificēts pēc tam, kad pārtaisīta degvielas tvertne un attiecīgi pēdējam bundulim pietrūcis vietas, tikai tad prasītos oriģināla Lorinser izplūde. Bet tādas it kā nav. Lorinser netaisītu pa prasto apgrieztas un tad sametinātas trubas. Tas mani mulsina.

Jā, man pirms tam bija 124tais ar parastu 72l bāku un parasto bunduli, kas stāv šķērsām. Šai pilnais tilpums vēl nav testēts.
Tā arī izskatās, ka pēc bākas kkas ir darīts. Nav jau liela skāde, Vizuālo uzlabos un tā truba patīkami bubina uz 606 bezturbo.
Man vnk interesēja, kas par bāku, bet papildus info es ar neatrodu.

R

25. Augusts 2018, 13:08

Bāka ap 130L :hmz:

R

25. Augusts 2018, 18:49

raitizz rakstīja:Bāka ap 130L :hmz:

R

Starp citu, bāka itkā likta Vācijā.

28. Augusts 2018, 17:28

Tomas_Kayn rakstīja:Starp citu, bāka itkā likta Vācijā.

Es domāju, ka pats viņš toč neko nelika.

R
Publicēt atbildi