28. Februāris 2017, 10:48
Sveiki gribēju prasīt cik daudz apmēram lejas tosols,ja visa sistēma ir tukša?Jo man viņš pa kkurieni pil ārā bet nevaru atrast kur.Ieleju jau 9L.Marka MBenz W124CE.Paldies.
28. Februāris 2017, 10:52
Atkarīgs vēl no motora tilpuma. Kaut kas ap 9l uz pilnīgi tukšu sistēmu tā arī varētu būt.
28. Februāris 2017, 10:55
Motors 2.3.Liels paldies par atbildi.☺
28. Februāris 2017, 10:59
Skaties, ja logi no iekšpuses svīdīs ciet ar tādu taukainu šķidrumu, kuru grūti nomazgāt, tad tas ir dzesēšanas šķidrums. Citādi, jau noplūdes vajadzētu redzēt.
Kārba automāts? Ja automāts, tad uz radiatoru var nākt eļļas pievads no kārbas dzesēšanai/sildīšanai. Skat, lai antifrīzs neiet kārbā.
28. Februāris 2017, 11:08
Kārba ir manuālā.Jāskatas es te vakar vēl bisku pieleju.Varbūt kamēr kārtīgi sistēma saies.Logi itka nesvīst ciet no iekšpuses.
28. Februāris 2017, 11:14
Motora eļļas līmenis neceļas? Eļļa krāsu nav nomainījusi?
Visas pārējās noplūdes jau būtu jāredz. Kādas krāsas antifrīzu izmanto?
01. Marts 2017, 17:28
Čau eļļas krāsa nemainās.Es leju zaļo Antifrizzu.Un pa to logu viņš itka nedaudz svīst no iekšpuses.Tīko skatītos kur varētu tecēt bet nekādu variantu
01. Marts 2017, 17:40
Ja jau nevar tā redzēt no augšas tad varbūt kkur pa apakšu bet kur tur var tecēt?
01. Marts 2017, 20:01
Ja logs svīst no iekšpuses, skaties pečkas radiatoru un tam apkārt esošās trubas. Tam gan, lai klāt tiktu, laikam panelis nost jājauc.
02. Marts 2017, 08:55
Es lietoju sarkano antifrīzu, ja motortelpā kur ir noplūde, tad viņš labi krāso visu sarkanā krāsā. Pieņemu, ka ar citas krāsas antifrīziem būtu jābūt tāpat.
Jā, ja svīst ciet logi, tad antifrīzs iet salonā. Antifrīzs ir toksisks, tāpēc ar tādu auto braukt nevajadzētu, jo ar ventilāciju viņš izsmidzinās gaisā!
Palien zem auto un apskaties aptuveni vietā, kur motors savienojas ar kārbu, virs kārbas no virsbūves iziet gumijas, kuras ir kondensāta novadīšanai no sildīšanas/dzesēšanas radiatoriem, ja no tām gumijām vai tajā rajonā pil antifrīzs, tad būs jājauc ārā viss panelis.
Antifrīzs var tecēt arī salonā iekšā.