23. Marts 2014, 13:49
sveiki!ir tads jautajums mersi ir 4 atrumu automats,ar vinju nau kaut kas riktigi jo no pirma uz otro atrumu ir nezinu ka pareizi pateikt tas nav sitiens,bet tads ka raviens pareizak butu.un dazreiz kad iemiegsi pedali grida vins neparsledz uz nakamo atrumu?kas varetu but par vainam?ella sen nav mainita karba to es tocna zinu.vai tas varbut atkarigs no ellas?vai nozime ka karbai tuvojas gals?paldies
23. Marts 2014, 19:17
eļļas krāsa/smarša kāda?
dzen un Ķekavu (kontakti PM) lai izbrauc,nokonsultēs.
eļļu/filtru nav jēgas mainīt,atdod naudu labāk bērniem.
23. Marts 2014, 21:21
ar šo problemu esmu saskāries
.gif)
vai tev tiptronic karba
.gif)
tas sitiens ķipa tā kā kads no mugurpuses uzstumtu
23. Marts 2014, 21:28
eļļas ar filtru automatiskajam karbam jamaina ik pec 60000 ja ne tad problēmas būs
.gif)
Ķekava ļoti labi remonte karbas
24. Marts 2014, 18:03
black20 rakstīja:ar šo problemu esmu saskāries
.gif)
vai tev tiptronic karba
.gif)
tas sitiens ķipa tā kā kads no mugurpuses uzstumtu
nav tiptronic karba,parasta.ja tiesi ta itka kads no mugurpuses izstumtu....un kas tev bija par vainu???
24. Marts 2014, 18:05
vabo rakstīja:eļļas krāsa/smarša kāda?
dzen un Ķekavu (kontakti PM) lai izbrauc,nokonsultēs.
eļļu/filtru nav jēgas mainīt,atdod naudu labāk bērniem.
ellas krasa pedejo reizi ka skatijos supaaa bija sarkana.smarza gan nezinu neostiju!!!vari iedot ķekavas meistaru kontaktus?
24. Marts 2014, 18:53
nr man pie rokas nav bet lēti nebus

es skīros no 360 ls jo ielika jaunas zarnas karbai

2-3 dienas un ir gatavs... ja eļļa arā no karbas netek un ja ir sarkana un nav skaidas un nav melna kā saki tad varbut mazliet letak tiksi cauri jo varbut nebusi nobeidzis visu... kad isti ta problema sākās vai kad usilst motors
24. Marts 2014, 18:54
a kur šupi karbai dabuji
24. Marts 2014, 18:58
Kur, kur, w124 viņš vienmēr ir bijis
24. Marts 2014, 19:00
black20 rakstīja:a kur šupi karbai dabuji
Problema jau bija tad kad masina bija nopirkta....citreiz grudiens ir specigs...citreiz vispar minimals.nu ka kur....vkns tur bija
.