08. Maijs 2015, 20:06
|
Šo ierakstu izdzēsa
AgrisZZZ - 08. Maijs 2015, 20:07.
|
08. Maijs 2015, 20:08
Mizx rakstīja:AgrisZZZ rakstīja:Tatad jautajums zinosajiem...
Sodien nedaudz remonteju w124.Auto ir 4 pakapju automats.
No kulises labas puses iziet divas trosites,cerams kads ir jaucis tik talu un zinas.Lieta tada ka viena trosite nokniebta.Tatad,uz kurieni viena un otra aiziet?Jo rit jaliek vieta tas nokniebtas...
Īsti nesapratu, vai tās ir tās trosītes, bet man savulaik pati pārtrūka. Tā bija atbildīga par to, lai nevar kārbu atstāt jebkurā pozīcijā un aiziet no auto izņemot atslēgu. Kad trosīte bija pušu, tad varēja Draivā izslēgt motoru un izņemt atslēgu no aizdedzes.
Tur tikai divas melnas trosites nak lauka no kulises labas puses.Un aiziet zem vaditaja panela....Par to jautaju.
Bus japamegina iznemt atslegu,lidz sim auto darbojas un brauca,bet trosite nokniebta.Divaini.
08. Maijs 2015, 20:11
Mizx rakstīja:AgrisZZZ rakstīja:Tatad jautajums zinosajiem...
Sodien nedaudz remonteju w124.Auto ir 4 pakapju automats.
No kulises labas puses iziet divas trosites,cerams kads ir jaucis tik talu un zinas.Lieta tada ka viena trosite nokniebta.Tatad,uz kurieni viena un otra aiziet?Jo rit jaliek vieta tas nokniebtas...
Īsti nesapratu, vai tās ir tās trosītes, bet man savulaik pati pārtrūka. Tā bija atbildīga par to, lai nevar kārbu atstāt jebkurā pozīcijā un aiziet no auto izņemot atslēgu. Kad trosīte bija pušu, tad varēja Draivā izslēgt motoru un izņemt atslēgu no aizdedzes.
Kaut kā tā man W124 arī nebija šīs troses un tad varēja kārbu slēgāt nespiežot bremžu pedāli, nekā tas ir man S124.
08. Maijs 2015, 20:19
Ja mēs visi runājam par vienu un to pašu trosīti, tad tā tiešām braukšanu neietekmē, vairāk drošībai, lai kļūdas pēc neizdara kaut nepareizu automašīnai, kārbai vai neatstāj to nedroši uz ielas, piemēram, slīpumā.
08. Maijs 2015, 20:26
Un vēl W124 man varēja atslēgu izņemt jebkurā kārbas pozīcijā, S124 tikai P.
10. Maijs 2015, 16:07
Seit ir ta problema.Viena trosite nokniebta.Otra aiziet uz bremzu pedali.
Jautajums ir,uz kurieni sai te nokniebtajai vajadzetu iet.Kur man vinu vienot,jo taisos atjaunot ta ka tam jabut.Varetu kads izskaidrot....
11. Maijs 2015, 11:05
Cik bijus saskarsme tad viena trosite iet uz aizdedzes atslegas korpusu(pieskruvejas no radio puses).Ka jau te rakstija domata lai bez atslegas nevaretu iznemt no P.
http://automn.ru/mercedes-w124/mercedes ... -1123.htmlTikai bilde auto ar labo sturi.
Pēdējo reizi laboja
ega322 - 11. Maijs 2015, 11:28, kopā labots 1 reizi.
11. Maijs 2015, 11:22
Lai "atjaunotu", Tev to trosīti vajag nomainīt pret pareiza garuma citu. Sastiķēt tur neko nevar un izmēram ir nozīme.
31. Maijs 2017, 07:09
w124 m103 motors, kārba pēkšņi neslēdzas vispār. Kloķi sledzot nekas nenotiek ne D ne R. motoram nedaudz pakustas apgriezieni un viss. Kārbai nomainita eļļa un filtrs pirms 600 km. Notika pavisam pekshnji.
Eļļa kā jauna.( caurspīdīgi sarkanīga)
Eļļas līmenis nedaudz par augstu- tur varētu būt problēma?
31. Maijs 2017, 07:12
Eļļas līmenis pēkšņi palika par augstu? Varbūt gaisa burbuli kur iedzina?