Publicēt atbildi

Re: Nevar ieslēgt ātrumus-ieķīlējās?

28. Aprīlis 2015, 09:22

Nu tā sanāk,jo kulise ta jāmaina--dziedi vai raudi:)maigi jāpārslēdz ---tā varbūt skanēs labāk.

28. Aprīlis 2015, 09:31

venta rakstīja:Vakar tika automašīna apskatīta --bija saslēgušies divi ātrumi kopā

Ui...kā tad tas ir iespējams? Tad jau tur pirms Tevis kāds ar stingru roku maisījis to katlu būs....

28. Aprīlis 2015, 09:45

Pašai kārbai ir aizsardzība, lai nesaslēgtos divi ātrumi vienlaicīgi. Kārbai no kreisās puses uz divām skrūvēm piestiprināta detaļa. To izņemot ārā, tur ir trīs peldošu bumbiņu sistēma. Ja kāda no tām bumbiņām izkrīt vai kā citādi sistēma salūzt, tad var saslēgties divi pārnesumi vienlaicīgi, bet šinī gadījumā ar auto pabraukt nevarēs, jo divi saslēgtie ātrumi lauzīs viens otru. Šīs detaļas noamiņa ir iespējama bez kārbas ņemšanas nost un pats remonts nav dārgs.
Ja ar auto varēja pabraukt (riteņi nebloķējās), tad visticamāk vainīga būs kulise. Šajā gadījumā nevis saslēdzas divi ātrumi, bet paliek ieslēgts kāds no pārnesumiem, bet ātruma kloķa svira "izlec" no vajadzīgā pārnesuma pozīcijas. Kulisi var meklēt lietotu.

28. Aprīlis 2015, 09:54

Ui...kā tad tas ir iespējams? Tad jau tur pirms Tevis kāds ar stingru roku maisījis to katlu būs....

Nav neviens neko cits darījis,tas tā pa jokam pateikts laikam tika,pie manis mašīna jau ilgu laiku.

Nu par tiem diviem ātrumiem cilvēks pateica pirmatnējo versiju,bet sataisīja ātri un pateica,ka būs jāmaina kulise.Mašīnai nekas cits bloķēts nebija kā tikai ātrumi ,bet vilka ar nospiestu sajūgu un motors nedarbinājās man liekas,jo run āja,ka varot kaut kas vēl notikt ar sajūgu

Kurš zina cik kulise varētu maksāt--aptuveni?

28. Aprīlis 2015, 10:06

Tev droši vien, ka vajag 5-pakāpju kārbas kulisi. Nezinu, cik tāda maksā šrotā, bet kādos 20Euro par šo mehānismu iekļauties vajadzētu. Varbūt pat vēl lētāk. :hvz:

28. Aprīlis 2015, 13:46

Paldies visiem par saraksti.

28. Aprīlis 2015, 14:26

Welcome- esam te, lai censtos palīdzēt domubiedriem!

P.S. Pielaboju tēmas virsrakstu.

28. Aprīlis 2015, 17:42

venta rakstīja:Paldies visiem par saraksti.

Nezinu kā citiem, bet man būtu interesanti, kāds izskatās Tavs Mercedes. Ne katru dienu gadās uzzināt par sievieti, kurai ilgu laiku ir w124, un ceru, ka jūtas apmierināta ar savu auto.

Re: W124 manuālā kārba -nevar ieslēgt ātrumus-ieķīlējās?

29. Aprīlis 2015, 09:15

Nu jā,patiesībā ar MB esmu braukusi ļoti ilgi,bet šis MB -E250 DĪZELIS pie manis ir jau teju 8.gadi un izskatās tīri glauni ,ja neskaita kādu rūsas pleķi un ripo arī normāli,ekspluatācijā arī nav dārgs.

Re: W124 manuālā kārba -nevar ieslēgt ātrumus-ieķīlējās?

29. Aprīlis 2015, 10:19

venta rakstīja:Nu jā,patiesībā ar MB esmu braukusi ļoti ilgi,bet šis MB -E250 DĪZELIS pie manis ir jau teju 8.gadi un izskatās tīri glauni ,ja neskaita kādu rūsas pleķi un ripo arī normāli,ekspluatācijā arī nav dārgs.

Tad, vismaz es, gaidīšu sadaļā- Mans Mercedes Benz, Jūsu automobīli ar bildēm. :)
Publicēt atbildi