03. Februāris 2014, 18:47
AgrisZZZ rakstīja:Vel var but vainigs termostats.Vai ari apsildes radiators aizaudzis ciet.Varianti ir vairaki.Var jau parbaudit pats,vai iet uz salonu karstums.
Karstumu uz salonu pūš, termostats tad nevar būt pie vainas. Pūš tikai vienā pusē no atverēm. Tā ka jāsāk ar vārstiņiem un trubām. Var būt ciet radiators, bet tad drīzāk būtu problēmas ar sildīšanu kopumā, ne tikai atsevišķām zonām.
03. Februāris 2014, 20:06
tad nu, panemu padomu - pasit pa varstu viegli ar kaut ko metalisku
tik tiesam, pasitu viegli ar atslegam kamer masina darbojas un saka pust silto gaisu, sodien uz darbu braucu un bija normala pirts masina

paldies!
bus jamekle varsts lenam!
03. Februāris 2014, 20:11
To vārstu var pārjaukt, iztīrīt un ies tālāk, tas tak w124
03. Februāris 2014, 21:06
vw26 rakstīja:To vārstu var pārjaukt, iztīrīt un ies tālāk, tas tak w124

Man tas nelīdzēja, bet izjaukt viņu ir ļoti viegli, tikai tosols nedaudz jānolej, vai jānopērk kanna ko pieliet pēc salikšanas atpakaļ.
03. Februāris 2014, 21:44
ja,tiesi neta skatijos, bus jaizjauc un jasatira, ka reize palika pari tosols no termostata mainas
12. Marts 2014, 14:37
Varbūt kāds var pateikt kas pie vainas ja pūš tikai karsto. Pie vārstiem nav strāvas,drošinātāji vietā.
12. Marts 2014, 14:50
Aivars rakstīja:Varbūt kāds var pateikt kas pie vainas ja pūš tikai karsto. Pie vārstiem nav strāvas,drošinātāji vietā.

Man tā bija kad ūdenssūknis bija beigts, nesaprotu kādēļ, bet tāds bija rezultāts.
12. Marts 2014, 15:06
SWAT`s rakstīja:Aivars rakstīja:Varbūt kāds var pateikt kas pie vainas ja pūš tikai karsto. Pie vārstiem nav strāvas,drošinātāji vietā.

Man tā bija kad ūdenssūknis bija beigts, nesaprotu kādēļ, bet tāds bija rezultāts.
Tikai breinstormings. Pie ūdens sūkņa ir devējs, ja tas nedarbojas vai fiksē/nefiksē lielu temperatūras starpību ar motora temperatūru, tad saprot, ka sūknis nestrādā/nedzen šķidrumu. Kā rezultātā ieslēdz salona radiatoru uz max. karsto režīmu, lai dzesētu motoru un tādā veidā brīdinātu vadītāju, ka jāapmeklē serviss.