Switch to full style
Publicēt atbildi

Paklājiņi

11. Aprīlis 2013, 14:59

Sveiki,

Nopirkās sencim S124 - galīgi labs! :)

Vajadzētu nopirkt paklājiņus un lielo vannu bagāžniekam, tik nav ne jausmas, kur Mersim lai to meklē..

Varbūt ir kāds pircis nesen, sen, zin, kur tādu mantu dabūt? :)

Paldies!

Re: Paklājiņi

11. Aprīlis 2013, 15:11

Es tikai par oriģinālajiem. Dārgi, bet tiem tiešām garām neaiztek un apakšā nesāk grīdu bojāt. Tad jau labāk nelikt nekādus, nekā par mazu.

11. Aprīlis 2013, 18:31

Viss forši vecīt, bet vai Domeniks piedāvā oriģinālos paklājiņus 124 universālim, nu es domāju kopā ar visu bagāžnieka lielo vannīti? Nuu, gumijas domāju?

Varbūt ir kāds, kuram ir viedoklis, kur var iegādāties tādus, kas der, kā uzlieti? :)

11. Aprīlis 2013, 18:47

Protams, ir jāpiedāvā! Vajag būt arī W201, W140 vēl nesen bija pat dažādās krāsās atbilstoši salonam. Kā sāku lietot oriģinālos, tā vairs citus nemaz negribu.

14. Aprīlis 2013, 16:00

Kā reizi ir palicis viss komplekts gumijas paklājiņu (bagāžnieka vannu ieskaitot) priekš S124. Nav oriģinālie, bet pēc gumijas nesmird, nav cieti kā koks un der pēc izmēra. :)
Ja interesē, tad uzraksti uz e-pastu (mathiass@inbox.lv) un visu pārējo sarunāsim.

14. Aprīlis 2013, 16:03

http://220.lv/lv/auto_preces/universali ... ?id=155789

14. Aprīlis 2013, 16:12

Interesē W202 paklājiņu (labprātāk auduma) komplekts. Help? :D Domenikss tiek izskatīta kā pēdējā instance, kurā vērsties.. :D

15. Aprīlis 2013, 08:27

Es savam W201 biju atradis paklājiņu komplektu par, laikam 25-35 lv neatminos.
Auduma paklājiem izmantojot divus veidu : Velūru un OEM materiālus..
Katrā ziņā šogad vajadzētu pasūtīt :D

23. Aprīlis 2013, 22:45

Mathiass rakstīja:Kā reizi ir palicis viss komplekts gumijas paklājiņu (bagāžnieka vannu ieskaitot) priekš S124. Nav oriģinālie, bet pēc gumijas nesmird, nav cieti kā koks un der pēc izmēra. :)
Ja interesē, tad uzraksti uz e-pastu (mathiass@inbox.lv) un visu pārējo sarunāsim.

Būs labi paklāji! :) Sensejs varēs dragāt un nepiecūkos smuko salonu! :) Paldies!
Publicēt atbildi