Publicēt atbildi

Re: Sniegsiet padomu?

18. Jūlijs 2013, 23:00

SWAT`s rakstīja:Esmu ņēmis, tur viss tik vienkārši, ka pat vairs neatceros kas tur un kā bija.

ka ar gultniem, nav jaliek jauni?

Varbut kads zin, vai var uzlikt 2.0L modelim stupicu no lielaka motora?

Butiba kopejais stasts ir tads - velejos nedaudz uztunet bremzes savam w124, del ta ka izdilusi diski ,cikst un sliktas pasas bremzes ir, nopirku ventilejamos diskus labus, suportus no 3.2 kupejas ar 4 cilindriem katra suporta, saku montet un sapratu ka vajag flančus, jo suporti skaras pie diska, dabuju 1cm flancus, viss labi, iznemot to , ka uz stupicas nepaliek vieta isti diskam, prasitos par 1cm garaku stupicai to galu. Tapec ari domaju, varbut ir janem no 3.2L stupica?

18. Jūlijs 2013, 23:28

Apac rakstīja:
SWAT`s rakstīja:Esmu ņēmis, tur viss tik vienkārši, ka pat vairs neatceros kas tur un kā bija.

ka ar gultniem, nav jaliek jauni?

Varbut kads zin, vai var uzlikt 2.0L modelim stupicu no lielaka motora?

Butiba kopejais stasts ir tads - velejos nedaudz uztunet bremzes savam w124, del ta ka izdilusi diski ,cikst un sliktas pasas bremzes ir, nopirku ventilejamos diskus labus, suportus no 3.2 kupejas ar 4 cilindriem katra suporta, saku montet un sapratu ka vajag flančus, jo suporti skaras pie diska, dabuju 1cm flancus, viss labi, iznemot to , ka uz stupicas nepaliek vieta isti diskam, prasitos par 1cm garaku stupicai to galu. Tapec ari domaju, varbut ir janem no 3.2L stupica?

Tika darīts vēl trakāk — 2,0 kupejai likta 3,6l AMG bremžu sistēma. Aprakstīto problēmu nebija! Tikai cita lieta — TA nelaiž cauri, ja nav bremžu disku aizsargu (ja diametrs būtiski cits, tad vecie neder), bet tad gan gultņi jāņem nost un jāmaina.

19. Jūlijs 2013, 08:09

Njaa, Tu būsi izvēlējies interesantu variantu. Cik saprotu, tad priekšā virsū bija neventilējamie diski. Varēji ņemt bremžu diskus un suportus no 2.3, 2.2 motoriem. Tur nāk virsū ventilējamie diski un ir peldošie suporti ar vienu virzulīti. Mainījis tā neesmu, bet nekādai pārbūvei vispār tur nevajadzētu būt.
Rumba ņemās nost, noņemot priekšējo aizsegvāku uz rumbas, atlaidīsi tur skrūvīti ar 5mm seškanti vai ko tml., un atskrūvēsi uzgriezni. Tas arī viss. Virsū stāv koniskie gultņi 2 gab. mainot rumbu, gultņus būtu jāmaina. Vismaz to, kas ir auto pusē, jo uz stupicas paliks vecā gultņa ārējā daļa, liekot jaunu rumbu ar citu gultni iekšā, nebūtu labi atstāt tādu salikumu. Un protams saliekot, patreizi noregulēt, koniskie gultņi nedrīkst būt pārvilkti.

19. Jūlijs 2013, 09:27

124jiem ar 3.2L bija jau 500E bremzes, loģiski, ka tur nederēs mistrojums ar citām bremzēm....

19. Jūlijs 2013, 11:47

Misters X rakstīja:124jiem ar 3.2L bija jau 500E bremzes, loģiski, ka tur nederēs mistrojums ar citām bremzēm....

Der, der, AMG liktā sistēma vēl izmēros lielāka — S/SL 600-tiem tāda, tikai pēc tam visi diski vairs neder, jāliek R17. Pārējie dzelži nav saistīti ar bremžu sistēmas izmēriem, nu, ja neskaita bremžu diska aizsargu.

19. Jūlijs 2013, 11:49

Principā varbūt tā arī ir atbilde uz sākotnējo problēmu — ja diski nelien virsū, tad tie nav paredzēti tam pašam 320-tam izmēru dēļ. Un kaut ko būvēt, veidot nav prātīgi, vienkārši jāuzliek pareizi diski.

19. Jūlijs 2013, 12:29

Mizx rakstīja:Principā varbūt tā arī ir atbilde uz sākotnējo problēmu — ja diski nelien virsū, tad tie nav paredzēti tam pašam 320-tam izmēru dēļ. Un kaut ko būvēt, veidot nav prātīgi, vienkārši jāuzliek pareizi diski.

ja,es tiesi par to iedomajos vakar vakara,kamer bez elektribas majas sedeju :D

15niekiem ET mazaks un ieksa ari, es vislaik meginu sakrat naudinu 17'' diskiem, ta ka laikam bus beidzot janoperk un nebus nekas jakimiko. Es ar izstukoju, ja reiz tikai 1cm vajag lai viss deretu, vieglak beidzot nopirkt diskus neka mainit stupicu, gultnus un tad vel tehniskaja mizt karstu lai izlaiz.

Jasak meklet diski, paldies! :ata:

19. Jūlijs 2013, 12:38

Apac rakstīja:
Mizx rakstīja:Principā varbūt tā arī ir atbilde uz sākotnējo problēmu — ja diski nelien virsū, tad tie nav paredzēti tam pašam 320-tam izmēru dēļ. Un kaut ko būvēt, veidot nav prātīgi, vienkārši jāuzliek pareizi diski.

15niekiem ET mazaks un ieksa ari, es vislaik meginu sakrat naudinu 17'' diskiem, ta ka laikam bus beidzot janoperk un nebus nekas jakimiko. Es ar izstukoju, ja reiz tikai 1cm vajag lai viss deretu, vieglak beidzot nopirkt diskus neka mainit stupicu, gultnus un tad vel tehniskaja mizt karstu lai izlaiz.

Šķiet, ka 320-tam mazākais iespējamais disku izmērs bija R16. Ar tādiem varētu pietikt.

19. Jūlijs 2013, 13:13

:nono: uz sava 3.2L mierígi liku R15 Pelmenjus.

19. Jūlijs 2013, 14:50

Mizx rakstīja:
Apac rakstīja:

Šķiet, ka 320-tam mazākais iespējamais disku izmērs bija R16. Ar tādiem varētu pietikt.

brackam ir lieki audi diski 17'' no S4 ,orginalie,ar tadu pasu izmeru ka man vajag, bus jamet virsu un jarulle :D
Publicēt atbildi