23. Aprīlis 2013, 17:26
Asd arī kustināja to auto uz priekšu, lien apakšā, skaties.
23. Aprīlis 2013, 17:40
Izklausās pēc kārbas defekta. Cik gadījies dzirdēt par beigtiem reduktoriem, tie vienkārši sabirst gabalos un noķīlē riteņi. Nekas nekur vairs neripo, kur nu vēl lai brauktu.
23. Aprīlis 2013, 17:50
Ja tu zini kārbas uzbūvi, tad saproti ka kārba turēs jebkurā gadījumā, bet ja viena pusass pušu tad nekas neturēs.
23. Aprīlis 2013, 18:04
Viens no kārbas populārākajiem defektiem ir izslīdēšana. Lūk, te tieši tā arī apraksta — lēni ripo, bet gāzējot nav efekta. "Pārkingā" auto ripo, tātad, kārba nesaslēdzas.
Bet ar lūzušu pusasi viss, čau, stāvam.
23. Aprīlis 2013, 18:06
Un vispār, ar to postažu vajadzētu aizbraukt uz normālu servisu uztaisīt pilnu diagnostiku. Ja tas netika izdarīts pirms pirkšanas, tad vismaz tagad... Tad nebūs minējumu par to, kas tai mašīnai mirst, bet konkrētajai ir tik traki, ka virtuāli principā visiem var būt taisnība. Ja ne šodien, tad rīt.
23. Aprīlis 2013, 19:53
Pabiju garāžā konstatēju, ka pusass pārlūzusi

Neesmu saskāries ar pusass maiņu, ceru ka nekādi speciālie instrumenti nav nepieciešami. Brīvdienās jāķerās pie nomaiņas darbiem. Atliek tik vēl iegādāties pusasi. Jautājums, vai reduktora gala tā maucās iekšā "Šlicēs" jo pakustinot nolūzuso galu līdz reduktoram pusass kustējās virziena no reduktora uz āru un pretēji, liekas turējās tikai gumijas aizsargā.
23. Aprīlis 2013, 19:59
Kinza rakstīja:Pabiju garāžā konstatēju, ka pusass pārlūzusi

Neesmu saskāries ar pusass maiņu, ceru ka nekādi speciālie instrumenti nav nepieciešami. Brīvdienās jāķerās pie nomaiņas darbiem. Atliek tik vēl iegādāties pusasi. Jautājums, vai reduktora gala tā maucās iekšā "Šlicēs" jo pakustinot nolūzuso galu līdz reduktoram pusass kustējās virziena no reduktora uz āru un pretēji, liekas turējās tikai gumijas aizsargā.
Veci, laipni lugts w124 klubina
5dien tiesi tapat notika, tiesi taja pasa vieta un puse!
Piereizes paskaties kas daras ar silentblokiem tiltam un vai nav nekas izluzis, es atklaju ka man izluzis viens un jametina, ja reiz sanak jaukt visu vala, nosauj 2 zakus ar vienu savienu!
Pēdējo reizi laboja
Apac - 23. Aprīlis 2013, 20:10, kopā labots 1 reizi.
23. Aprīlis 2013, 20:08
Pilnmēness
Tu pats mainīji, vai kāds cits? Labprāt uzklausītu padomus saistītus ar maiņu un arī iegādi.
23. Aprīlis 2013, 20:11
Nekā sarežģīta nav, torx vajag, un pusasis atšķiras, prasi pusasis priekš asd reduktora.
23. Aprīlis 2013, 20:12
Kinza rakstīja:Pilnmēness
Tu pats mainīji, vai kāds cits? Labprāt uzklausītu padomus saistītus ar maiņu un arī iegādi.
es vel neesmu keries klat, man bija masveida uzbrukums autinam

sprigotajs nomira, damfers, generators, pusass un vel izluza caurums.
Visu esmu pats veiksmigi nomainijis iznemot pusasi un caurumu izluzuso, sarunaju 4dien metinataju un parcik sanak tapat vinam jajauc ara viss, tad vnk vins ari nomainis procesa jaunu pusasi!