Publicēt atbildi

Re: Sniegsiet padomu?

04. Jūnijs 2013, 19:48

Es to pašu sākumā par filtru un sūkni domāju, tieši tapēc darbināju gan tikai uz benzīna,gan tikai uz gāzes.

Laikam jau jāvēl būs uz sevisu, zbal ņemties ar to kaku maisu :hvz:

04. Jūnijs 2013, 22:02

Skaties vai mitrums nav ticis zem sadalītāja vāciņa... ir pieredze šādā situācija kad auto ir paskāvējis laiku.

05. Jūnijs 2013, 10:57

SWAT`s rakstīja:Skaties vai mitrums nav ticis zem sadalītāja vāciņa... ir pieredze šādā situācija kad auto ir paskāvējis laiku.

Man nostāvēja nepilnas 3 nedēļas, ir stāvējis ilgāk, bet nu paļubasu jāpaskatās un plds par variantu :D

05. Jūnijs 2013, 13:35

Nu man pietika ar nedeļu, iztīriju, novācu zaļo oksīdu un viss ok.

05. Jūnijs 2013, 15:34

Viss bija kā jauns, bet pie reizes samainīju sveces un notestēju svečvadus - 1. cilindram džreiz nebija kontakta, to dabūju arī citu, pagaidām iet :baigais:
Un dīvaini, ka 1 cilindra mbija citādāks svečvads ar mazāku pretestību nekā pārējiem, tā viņiem nāk vai bija kkas ķīmiķots?

06. Jūnijs 2013, 07:44

CA18FTW rakstīja:Viss bija kā jauns, bet pie reizes samainīju sveces un notestēju svečvadus - 1. cilindram džreiz nebija kontakta, to dabūju arī citu, pagaidām iet :baigais:
Un dīvaini, ka 1 cilindra mbija citādāks svečvads ar mazāku pretestību nekā pārējiem, tā viņiem nāk vai bija kkas ķīmiķots?

Ņemot vērā, ka vadi pērkami pa vienam, tad drīzāk kāds kaut ko mainījis un nepareizu nopircis.

06. Jūnijs 2013, 08:13

Labadiena!

Ir notikusi līdz šim vēl nepiedzīvota šaize ar aizdedzi (w123D) - tā nedarbojas.Vispār pazuda...

Kad pagriež atslēgu,neiedegas neviena lampiņa,it kā aķis būtu izņemts.

Un visbriesmīgākais,ka ir pazudusi pēdējā pozīcija-tā,ar kuru palaiž starteri,un atslēga pati atlec uz iepriekšējo pozīciju atpakaļ - tās vienkārši vairs nav...ir tāda sajūta,kā griežot mājas durvju atslēgu slēdzenē - viens klikšķis,otrs un atdurās...

Vai mašīnas slēdzene salūzusi?
:hvz:

06. Jūnijs 2013, 08:24

Kontaktgrupa?

06. Jūnijs 2013, 08:45

vw26 rakstīja:Kontaktgrupa?

Kur tāda atrodas?Pie stūres?

Es domāju,vai tur kas ir mehāniski salūzis,vai tikai kāds kontakts (nekontakts) to izraisījis...

06. Jūnijs 2013, 09:12

Attēls
Attēls
Publicēt atbildi