Publicēt atbildi

Jautajumi par signalizaciju

10. Augusts 2013, 17:00

Sveiki, lai manu auto iedarbinatu, ir janobrauc ar imobilaizeri, jaspiez signalizacijas atslegsanas poga un tad tikai var iedarbinat. Jau 2x mistiska karta pazudsignalizacija, respektivi, nevaru auto iedarbinat, jo atslegsanas poga nestrada pec imobilaizera nobrauksanas.

Vēlējos uzzināt, vai majas ar minimalam zināšanām par elektroniku var pats iznemt ara signalizaciju un atstat tikai imobilaizeri? Lai nav jaspiez ta liela poga, tikai nobrauc imobilaizeri un darbini klat?

Re: Jautajumi par signalizaciju

12. Augusts 2013, 16:31

to var izdarīt, bet ja signalizācija ir primitīvi pieslēgta

12. Augusts 2013, 19:28

weedheady rakstīja:to var izdarīt, bet ja signalizācija ir primitīvi pieslēgta

jau izmeginaju pats savu roku, nesanaca, sarunaju elektriki uz 3dienu :haha:

12. Augusts 2013, 19:41

Vairs vispār nelec?

13. Augusts 2013, 11:08

vw26 rakstīja:Vairs vispār nelec?

nu neleca pirms saku ari. Pirms nepiespied lielo pogu, vins nedod dzirksteli. Bet nu tur ta signalizacija ir vienkarsi drausmigi ielikta, pus vadi karajas ara pie kajam, krustam skersam vis salikts, izskatas ka viens liels augonis.

Rit tas viss tiks atrisinats.

Luk bilde, braucu pa rigu un sitas viss man uzkrita uz kajam,tas ari bija pedejais salmins mana pacietiba pret to signalizaciju :D

Attēls

13. Augusts 2013, 11:15

Es gandrīz visām savām mašīnām esmu ravējis ārā signalizācijas pirmajā dienā :D

13. Augusts 2013, 11:33

pārsvarā signalizāciju liek sķūņu meistari kuriem rokas aug no vienas vietas.... pusi viņi tur nepieslēdz no opcijām.. tikai uztaisa ka strādā centrālā atslēga un ka lampiņas nomirgo. es pat varu saderēt viņi nemaz nezina ka var komfortu pieslēgt klāt.... + vadus satin ar izoleni piededzina ar šķiltavām un uz priekšu

13. Augusts 2013, 12:03

weedheady rakstīja:pārsvarā signalizāciju liek sķūņu meistari kuriem rokas aug no vienas vietas.... pusi viņi tur nepieslēdz no opcijām.. tikai uztaisa ka strādā centrālā atslēga un ka lampiņas nomirgo. es pat varu saderēt viņi nemaz nezina ka var komfortu pieslēgt klāt.... + vadus satin ar izoleni piededzina ar šķiltavām un uz priekšu

nu vadi it ka ir lodeti kopa, tas jau parasti liecina ka kaut ko mak, bet nu parejais gan viss ir drausmigs, tur ir ari paris vadi, kas vienkarsi nokniebti karajas, nekur nesaiet.

Kāds varbut zin ka nonemt to paneli kas iet tiesi zem stures? Tas pelekais kurs bilde redzasm.

13. Augusts 2013, 12:52

To paneli var noņemt noskrūvējot. Sameklē visas skrūvju vietas un aiziet! Cik atceros, dažas paslēptas pie motora pārsega atvērēja (zem), pārējās jāvar ieraudzīt.

13. Augusts 2013, 14:08

Tur vajag noņemt gaismas slēdzi un plastmasu kas nāk pāri un pie atslēgas cauruma plastmasu tad būs redzamas skrūves. Vis drīzāk pats bloks nāk zem drošinātājiem, parasti taisa tikai pārrāvumu ķēdē.
Publicēt atbildi